Koenen en co

Om succesvol te ondernemen en de continuïteit van uw organisatie te waarborgen, is veel kennis en expertise nodig.

Van uw core business natuurlijk, maar ook van alles eromheen; financiën, personeel, automatisering en nog veel meer. Juist dat is ónze corebusiness. Wij weten als geen ander wat de uitdagingen, issues en problemen (kunnen) zijn in de wereld van personeel en financiën. Sterker nog; we signaleren ze al voordat ze invloed krijgen op uw business. Zo kunnen wij uw bedrijfsvoering optimaal ondersteunen, door u altijd een stap voor te zijn.

Doet u vooral
waar ú goed in bent.

Koenen en Co is een full-service accountantskantoor voor accountancy, audit en assurance-diensten, fiscaal en financieel advies, IT-advies en aanvullende dienstverlening. Onze registeraccountants, auditors, fiscalisten, consultants en adviseurs kennen de markt, uitdagingen en kansen als geen ander en signaleren ze tijdig, zodat u volledig ontzorgd wordt. Het resultaat: u kunt zich maximaal richten op waar u goed in bent: ondernemen!

Accountancy

Fiscaal en Financieel Advies

Financial Advisory Services

Werkgeversdesk

Audit en Assurance

IT Advies en Assurance

Koenen en Co voor de zorg

De zorg in Nederland staat voor grote uitdagingen: vergrijzing, teruglopende zorgbudgetten, toenemende regeldruk en schaars gekwalificeerd zorgpersoneel. Dit vraagt om de inzet van nieuwe technologieën, organisatietalent en de ondersteuning van een ervaren partner zoals Koenen en Co.

Altijd dichtbij

Koenen en Co Accountants en Adviseurs is een grote, professionele full-service finance en consultancy-organisatie met 250+ medewerkers, 14 partners en een aanzienlijk marktaandeel in Limburg en Zuidoost-Brabant. En minstens zo belangrijk: met vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo is er altijd een kantoor bij u in de buurt.

Nieuws

28 februari 2024
SLIM-subsidie voor leren en ontwikkelen in het MKB
28-02-2024 | De overheid heeft verschillende regelingen opgesteld om u, als werkgever, te stimuleren om te investeren in de opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Hiervoor kunt u een financiële tegemoetkoming ontvangen. Lees verder!
28 februari 2024
HLB Witlox van den Boomen begeleidt SPA Sereen bij overname door Thermen Resorts.
29-02-2024 | Onlangs zijn SPA Sereen uit Maarssen en Maastricht overgenomen door Thermen Resorts. HLB Witlox van den Boomen heeft SPA Sereen begeleid gedurende het verkooptraject.
28 februari 2024
Grafisch bedrijf Tuijtel verkocht aan Damen Drukkers onder begeleiding van ons team
28-02-2024 | Onlangs heeft Damen Drukkers uit Werkendam het Grafisch bedrijf Tuijtel overgenomen. HLB Witlox van den Boomen heeft Damen Drukkers begeleid gedurende het aankooptraject.