Accountancy

Accountancy 1

Client name: Eugéne van Sloun
Company: IGTE Plafond en Wand

citaat gaat hier van tevreden klant, die het iZicht-product heeft gebruikt en blij is met de voordelen.

Geen verrassingen, optimale controle

Administratie is een essentieel onderdeel van het dagelijkse werk binnen uw bedrijf. Voor het verwerken van facturen, financiële verplichtingen waar u aan moet voldoen, prognoses, begrotingen en nog veel meer. Een goede, up-to-date financiële administratie is daarom enorm belangrijk. Voor een gezonde onderneming, maar ook zodat u zelf exact weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Nu en in de toekomst.

Als bedrijf kunt u veel zelf. Maar u bent absoluut geholpen als u zich minder zorgen hoeft te maken over uw financiële administratie en boekhouding. Wij kunnen u hierin ontzorgen met een handig online administratiesysteem, maar ook met accountancy-gerelateerde adviezen en diensten.

 

iZICHT – online administratiesysteem in abonnementsvorm

iZICHT is dé abonnementsvorm van Koenen en Co. Hiermee bieden we onze klanten een vast pakket werkzaamheden aan tegen een van tevoren vastgestelde prijs, die op maandbasis gedurende het jaar wordt gefactureerd. Samen creëren we een oplossing die naadloos aansluit bij de behoeften van uw onderneming. Van maximale tot minimale ontzorging en uiteraard ook alles wat daar tussenin zit. Samen maken we heldere en bindende afspraken: u betaalt alleen wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. Meer informatie over iZICHT leest u hier.

Accountancy-gerelateerde diensten

Bent u op zoek naar accountancy-gerelateerde adviezen en diensten? Ook die bieden we. Zoveel (of zo weinig) als u zelf wenst.

 • Advies bij kostprijsberekeningen

  Heeft u hulp nodig met calculaties als het gaat om de kostprijsberekening? Wij adviseren graag, zodat u vervolgens weer vooruit kunt.

 • Inzicht in cijfers

  Altijd op de hoogte van de meest actuele cijfers, inzicht in tussentijdse cijfers en uw publicatiecijfers. Hiermee beschikt u altijd over een compleet én actueel overzicht.

 • Prognoses en -begrotingen

  Van liquiditeitsprognoses en -begrotingen tot exploitatie- en resultaatbegrotingen; al deze zaken kunnen wij voor u regelen.

 • Jaarrekening

  Het opstellen, samenstellen en deponeren van uw jaarrekening nemen wij graag voor onze rekening.

 • BTW- en overige aangiftes

  Wij kunnen u van dienst zijn bij het opstellen en voorbereiden van uw BTW aangifte zoals die uit de administratie voortvloeit.

Accountancy 2
Accountancy 3

Terugbelformulier

  Deel in uw netwerk