Audit
& Assurance

Audit & Assurance 1

Client name: Eugéne van Sloun
Company: IGTE Plafond en Wand

citaat gaat hier van tevreden klant, die het iZicht-product heeft gebruikt en blij is met de voordelen.

Toegevoegde waarde voor uw onderneming

Heeft uw bedrijf meer dan 50 mensen in dienst, een omzet van meer dan € 12 miljoen of meer dan € 6 miljoen balanstotaal? Als u minstens twee van deze drie vragen met ‘ja’ beantwoord heeft, dan bent u verplicht om uw jaarrekening door een accountant met AFM-vergunning te laten controleren.

Voor die controle of audit kunt u bij ons terecht. Nauwkeurig, onafhankelijk en volgens de wettelijke regels en eisen die daaraan gesteld worden. Maar daar blijft het niet bij. Controle is voor ons namelijk méér dan alleen voldoen aan wet- en regelgeving. We kijken verder. Wat heeft uw bedrijf nog meer nodig? Wat zijn verbeterpunten? Daar kunt u dan weer op inspelen om uw eigen organisatie te verbeteren.

Ervaring

In onze jarenlange ervaring als accountant met AFM-vergunning zijn we bij iedere controle wel iets tegengekomen waarvan we zeiden: ‘dat kan beter’. Daar zijn we dan ook eerlijk in. Alles wat u verder kan helpen brengen wij in kaart in een rapport. En we geven u tips en adviezen hoe uw bedrijf nog beter kan functioneren, in controle is en financieel gezond blijft. Een zeker gevoel.

IT

Ook maken we gebruik van slimme IT-oplossingen om controle processen te vereenvoudigen. Zo worden audits sneller en effectiever én met meer toegevoegde waarde voor u.

Daarnaast geven onze IT-auditors ook onafhankelijk advies over de vertrouwelijkheid van gegevens die door uw systemen verstrekt worden. Meer over onze IT-diensten leest u hier.

Audit & Assurance 2
Audit & Assurance 3

Terugbelformulier

    Deel in uw netwerk