diensten > accountancy

Accountancy: met inzicht geven we u overzicht

Geen verrassingen, maximaal in control

De administratie van uw bedrijf is een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Denk aan het verwerken van facturen, het verzorgen van betalingen, het opstellen van prognoses, het maken van begrotingen en nog veel meer. Dat vraagt om een degelijke financiële administratie, die foutloos en altijd up-to-date is. Dat voorkomt verrassingen en zorgt ervoor dat u maximaal in control bent. En blijft.

Laat u ontzorgen

Als ervaren accountant helpen we u om een solide en transparante administratie op te zetten en te onderhouden. Zo weet u 24/7 waar u staat met uw bedrijf. U kunt hierin veel zelf doen en bepalen in welke mate u zich laat ontzorgen door Koenen en Co. Wij hebben alles in huis om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Van een laagdrempelig online administratiesysteem tot en met alle accountancy-gerelateerde adviezen en aanvullende diensten. We zetten ze graag voor u op een rij.

iZICHT – online administratiesysteem

Als ondernemer wilt u vooraf weten waar u aan toe bent. Dat kan met iZICHT. Op basis van een vast maandelijks bedrag verzorgen wij een vast pakket accountancy-werkzaamheden voor u. Uiteraard naadloos aansluitend bij de behoeften van uw onderneming. Samen maken we heldere en bindende afspraken: u betaalt alleen voor wat u nodig heeft en wanneer u het nodig heeft.

izicht

Accountancy-gerelateerde diensten

Naast het vaste pakket accountancy-werkzaamheden dat we maandelijks voor u verzorgen met iZICHT, helpen we u ook met waardevolle accountancy-gerelateerde adviezen en diensten.

Advies bij kostprijsberekeningen

De juiste kostprijs hanteren is de basis voor commercieel succes. We helpen u met het maken van calculaties voor de juiste kostprijsberekening.

Inzicht in cijfers

Als u beschikt over de actuele cijfers en kengetallen van uw bedrijf, bent u maximaal in control en kunt u betere beslissingen nemen.

Prognoses en begrotingen

Regeren is vooruitzien. We staan u terzijde bij het maken van liquiditeitsprognoses en -begrotingen tot exploitatie- en resultaatbegrotingen.

Jaarrekening

Het opstellen, samenstellen en deponeren van uw jaarrekening is een jaarlijks terugkerende opgave, die we graag voor u verzorgen.

Btw- en overige aangiftes

Het opstellen, voorbereiden en indienen van uw btw-aangiftes kunt u met een gerust hart aan onze specialisten overlaten.

Prognoses en begrotingen

Het opstellen, voorbereiden en indienen van uw btw-aangiftes kunt u met een gerust hart aan onze specialisten overlaten.

Vragen over Accountancy-diensten?

Vul het terugbelformulier in en wij nemen, naar aanleiding van uw bericht, zo spoedig mogelijk contact met u op.