diensten > accountancy > izicht

iZICHT: online platform voor 24/7 financieel inzicht

Tegen een vaste maandelijkse prijs

Als ondernemer wilt u graag maximaal in control zijn. En als accountant houden wij ook niet zo van verrassingen. Daarom hebben we iZICHT ontwikkeld: een financieel platform dat u 24/7 inzicht geeft in de financiële situatie van uw onderneming. Dat geeft overzicht en zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo kunt u zich maximaal focussen op waar u goed in bent en wat leuk vindt: ondernemen.

Altijd duidelijkheid vooraf

Met iZICHT krijgt u op eenvoudige wijze overzicht en inzicht in uw administratie. De cijfers worden automatisch en real-time geüpdatet, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. U neemt iZICHT af in abonnementsvorm op basis van vaste afspraken en tegen een vaste maandelijkse prijs. Zo weet u exact hoe zaken ervoor staan en betaalt u nooit te veel. U rekent alleen af wat u nodig heeft.

U bepaalt wat wij voor u doen

Als u kiest voor het gemak en de zekerheid van iZICHT, bepalen we samen welke werkzaamheden u door Koenen en Co laat verzorgen. Wilt u zelf ook actief bijdragen of laat u zich liever volledig ontzorgen door onze specialisten? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

De voordelen van iZICHT

Met iZICHT heeft u 24/7 online inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Geen onvoorziene of onaangename verrassingen over maandelijkse rekeningen, maar wel:

Wat kunt ú met iZICHT van Koenen en Co?

Administratie

Jaarrekening en aangiften

Rapportages & overzichten

Salarisservice

Referenties

Interesse in of vragen over iZICHT?

Vul het terugbelformulier in en wij nemen, naar aanleiding van uw bericht, zo spoedig mogelijk contact met u op.