diensten > audit & assurance

Audit & Assurance: toegevoegde waarde voor uw onderneming

Wettelijke en vrijwillige controles voor profit ondernemingen en non-profit organisaties

U bent wettelijk controleplichtig wanneer u als grote of middelgrote onderneming wordt geclassificeerd. Om als dusdanig geclassificeerd te worden dient u gedurende twee achtereenvolgende boekjaren te voldoen aan twee van de drie volgende criteria:

  1. Meer dan € 12 miljoen omzet.
  2. Meer dan € 6 miljoen balanstotaal
  3. Gemiddeld 50 medewerkers of meer (fte).

Als u als onderneming niet wettelijk controleplichtig bent kunt u er voor kiezen om een vrijwillige controle te laten uitvoeren. Ook voor deze Audit & Assurance diensten kunt u bij ons terecht.

Meer dan alleen Audit & Assurance

Als uw bedrijf controleplichtig is, verzorgen onze accountants en adviseurs graag de controle voor u. Dat doen we nauwkeurig, onafhankelijk en volgens de geldende wettelijke regels en eisen.  

Controle is voor ons meer dan alleen voldoen aan wet- en regelgeving. We kijken verder naar wat uw bedrijf nog meer nodig heeft en stellen daarvoor een managementrapportage aan u ter beschikking. Met de uitkomsten kunnen onze overige adviesdiensten u ondersteunen. Zo proberen we samen om de performance van uw bedrijf verder te verbeteren.

In control

Als accountantskantoor met een AFM-vergunning houden wij ons al jaren bezig met de controle van financiële overzichten. Door onze ervaring hebben we vrijwel altijd bevindingen vanuit onze controle en zien we verbeterpunten voor uw organisatie. Die delen we graag met u in onze managementrapportage. 

Vanuit onze adviesdiensten kunnen wij u verder ondersteunen om hieraan opvolging te geven. Zo zorgen we er samen voor dat uw bedrijf nog beter functioneert, altijd in control is en financieel gezond blijft. 

Sneller en meer toegevoegde waarde

Om controleprocessen te vereenvoudigen, maken we gebruik van slimme IT-oplossingen. Dat maakt onze audits sneller en effectiever én met meer toegevoegde waarde voor u. 

Onze IT-auditors zijn ook inzetbaar voor onafhankelijk advies over de vertrouwelijkheid van gegevens die door uw systemen verstrekt worden.

Vragen over Audit & Assurance?

Vul het terugbelformulier in en wij nemen, naar aanleiding van uw bericht, zo spoedig mogelijk contact met u op.