diensten > financial advisory services > waardebepaling

Waarderingsscan: vrijblijvende waardebepaling van uw onderneming

Binnen vijf werkdagen een kosteloze waardebepaling

Bent u benieuwd naar de waarde van uw onderneming? Maar wilt u nergens aan vastzitten en geen kosten maken? Maak dan gebruik van de kosteloze Waarderingsscan van Koenen en Co en ontvang binnen vijf werkdagen een indicatieve waardebepaling. De uitkomst van deze waardebepaling is puur indicatief en kunt u uitsluitend gebruiken voor interne doeleinden.

Wat is een Waarderingsscan?

Met onze Waarderingsscan ontvangt u op eenvoudige wijze een indicatieve waardebepaling van uw  onderneming. Op basis van een aantal belangrijke variabelen wordt de indicatie gegenereerd. Deze indicatieve waardebepaling is de grondslag voor mogelijke vervolgstappen, zoals een vertrekpunt voor verkoopplannen of als stuurmiddel in het kader van waardecreatie. Bedrijfswaarderingen kunnen ook een rol spelen in bedrijfsopvolgingen, de uitkoop van één of meerdere aandeelhouders óf vanuit fiscaal perspectief.

Voor wie is deze Waarderingsscan?

In principe is de tool beschikbaar voor iedereen die meer wil weten over de waarde van een bepaalde onderneming en de beschikking heeft over genoeg gegevens van de betreffende onderneming. Dat hoeft overigens niet per se uw eigen onderneming te zijn.

Vrijblijvende waardebepaling van uw onderneming

Bent u benieuwd naar de waarde van uw onderneming? Maar wilt u nergens aan vastzitten en geen kosten maken? Maak dan gebruik van de kosteloze Waarderingsscan van Koenen en Co en ontvang binnen vijf werkdagen een indicatieve waardebepaling.