diensten > fiscaal & financieel advies

Fiscaal & Financieel advies: altijd optimaal in balans

Persoonlijke advisering op maat

Regeren is vooruitzien. Dat geldt voor uw bedrijf en voor uw persoonlijke financiële planning. Denk aan zaken als bedrijfsstructurering, pensioen, levensverzekeringen, hypotheken, estate planning BTW-advies en advies rondom loonheffingen. Met specialistisch fiscaal en financieel advies komen we tot de beste oplossingen voor uw onderneming én uzelf.

Het draait altijd om ú

Ondernemen is risico’s nemen. Met gericht fiscaal en financieel advies op maat zijn die risico’s altijd ingecalculeerd en weloverwogen. Zo bieden we meer zekerheid over de huidige én toekomstige fiscale en financiële positie. Van uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers. Zo geven we u een goed beeld van de kansen en risico’s, zodat u altijd optimaal kunt inspelen op de actuele situatie. Ook als die plotseling verandert.

Financiële diensten

Bij Koenen en Co vindt u ervaren specialisten voor vrijwel elk denkbaar financieel vraagstuk, hoe complex ook. We helpen u graag met:

Belastingadvies

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en internationale belastingen. Elk soort belasting heeft eigen regels, schijven en tarieven. Als u zich door ons laat ontzorgen, verzekert u zich ervan dat uw aangiftes correct en tijdig worden gedaan. En dat u nooit te veel belasting betaalt.

Internationaal belastingadvies

Ondernemen over de grenzen of met uw buitenlandse onderneming in Nederland ondernemen vraagt om specifieke expertise over internationale belastingregels. Die hebben we voor u beschikbaar. 

Financiële planning en estate planning

Hoe ziet uw financiële positie eruit als u stopt met werken? Beschikt u dan over voldoende inkomen en vermogen? En wat moeten uw erfgenamen aan belasting afdragen bij uw overlijden? Dat brengen we voor u helder in kaart. En we gaan proactief op zoek naar kansen!

Btw-advies

Bij een correcte btw-aangifte komt heel wat kijken. Wat mag u wel of niet aftrekken? Welke vrijstellingen heeft u? Wij werken met btw-specialisten met de meest uitgebreide kennis en actuele informatie over wet- en regelgeving. Vanzelfsprekend staan zij ook voor u klaar voor op-maat-advisering. 

Horizontaal toezicht

Koenen en Co was in Nederland het eerste kantoor met een convenant met de Belastingdienst op het gebied van horizontaal toezicht. Dat betekent dat we op basis van vertrouwen met de Belastingdienst samenwerken. Het voordeel voor u? Zekerheid vooraf over uw financiële positie.

Advies bij bedrijfsstructurering

Is uw onderneming toe aan een herstructurering? Samen brengen we alle afdelingen en bedrijfsonderdelen nauwkeurig in kaart en ontwikkelen we een organogram dat in de praktijk ook écht werkt.

Advies over bancaire producten

Wij adviseren en ondersteunen u bij de afname en het gebruik van uiteenlopende bancaire producten; van hypotheek tot levensverzekeringen en van lijfrente tot pensioenvoorzieningen.

Vragen over Fiscaal en Financieel Advies?

Vul het terugbelformulier in en wij nemen, naar aanleiding van uw bericht, zo spoedig mogelijk contact met u op.