diensten > IT advies en assurance

IT-Advies & Assurance: optimale integratie van IT-processen

Samen halen we het maximale uit uw IT

De beloftes van hedendaagse IT-bedrijven zijn veelbelovend. Waar het in onze visie om draait bij IT-oplossingen, is dat ze uw werk makkelijker, sneller en inzichtelijker maken. Dat is echter niet altijd even eenvoudig. De juiste integratie van IT-processen is een specialisme. Koenen en Co biedt IT-advies en ICT-audits om méér uit uw IT-oplossingen en daarmee uit uw onderneming te halen.

Continuous Monitoring

Enterprise-technologie & ERP-systemen

Business Intelligence, data & analytics

Procesoptimalisatie & automatisering

Cyber security & informatiebeveiliging

Digitale strategie

AFAS-implementatie & ondersteuning

Procesoptimalisatie & automatisering

Optimalisatie door automatisering

Heeft u maximaal inzicht in het verloop van de processen binnen uw organisatie? Evalueert u regelmatig of de gekozen IT-oplossingen nog optimaal aansluiten bij de organisatie? Wij helpen u graag om inzicht te krijgen in de huidige inrichting van uw IT-oplossingen. Op basis van onze bevindingen adviseren we u over optimalisatiemogelijkheden.

Bijvoorbeeld door de huidige IT-inrichting aan te passen of (deels) te vervangen. Denk aan efficiëntere software, het automatiseren van processtromen en het benutten van betrouwbare real-time (markt)informatie. Ons doel is hierbij altijd bijdragen aan reduceren van kosten en het verhogen van kwaliteit en performance.

Risk Audit & Advisory Services

Als organisatie wilt u het liefst volledig in control zijn en dit ook delen met de buitenwereld. Met behulp van onafhankelijke assurance-rapporten en certificeringen kunt u op aspecten aantonen dat u voldoet aan normenkaders die door u of externen zijn bepaald. Hiermee kunt u uitdragen dat u in control bent.

Vragen over IT-Advies & Assurance?

Vul het terugbelformulier in en wij nemen, naar aanleiding van uw bericht, zo spoedig mogelijk contact met u op.