diensten > IT advies & assurance > Optimalisatie salarisadministratie en HR-processen met AFAS Software

Haal het maximale uit uw processen met AFAS-software

Een vloeiende transitie van uw AFAS (proces)automatisering

Bent u klant van Koenen en Co en al bekend met AFAS Profit? Of bent u van plan uw bedrijfsprocessen te integreren in één systeem? Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor uw salarisadministratie én HR-processen uit handen.

Zo kunt u volop profiteren van een maximaal geautomatiseerd proces én kunt u zich concentreren op andere belangrijke aspecten van uw bedrijfsvoering!

Optimalisatie in stappen

Door AFAS-software optimaal in te zetten zorgen we ervoor dat uw salarisadministratie én uw HR-processen soepel verlopen. 

Hiermee helpen we uw organisatie de belangrijkste bedrijfsprocessen te automatiseren en te beheren voor optimale prestaties. Om AFAS zo efficiënt mogelijk in te zetten gaan wij altijd uit van de volgende vier stappen:

  1. Het inrichten van de software
  2. Het overzetten van de oude data naar AFAS
  3. Het herinrichten en optimaliseren van uw bedrijfsprocessen
  4. Het trainen van uw medewerkers
Samenwerkingsovereenkomst AFAS 2
"Als eerste accountantskantoor in Nederland tekenden wij de samenwerkingsovereenkomst HR/Payroll met AFAS."
Mark van Soest
Teamleider AFAS

Klanten aan het woord over onze AFAS-dienstverlening

"Naast dat het mooi is om meer uit AFAS te halen dan dat we al deden, is het ook fijn om terug te kunnen vallen op een vast aanspreekpunt bij inrichtingsvragen. Wij zijn dan ook erg tevreden met deze intensieve samenwerking en kijken uit naar de volgende projecten!”
“Een voordeel van de dienstverlening van Koenen en Co is dat er wordt meegedacht in een ruime scoop. In de praktijk is het vaak zo dat een softwareconsultant niet voldoende praktische kennis heeft van financiële administratie. Koenen en Co heeft deze kennis wel in huis."
Maya Hendrix
Manager Financiën en Control bij Lionarons GGZ
“Erg prettige samenwerking en korte lijnen hebben ervoor gezorgd dat we in een vrij korte tijd meters hebben kunnen maken! Zeker een aanrader voor de toekomst om de samenwerking te intensiveren.”


Efficiënt en optimaal functioneel beheer

Wie met AFAS Profit wil gaan werken, loopt vaak tegen (grote en kleine) functionele punten aan. Om het maximale uit uw AFAS-omgeving te halen, is het verstandig om het functioneel beheer van de AFAS-omgeving geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Beheer is namelijk een continu proces. Onze specialisten houden zich hier dagelijks mee bezig. Ze kennen alle ins en outs en ontzorgen u op professionele wijze. Hoever u daarin wilt gaan, is uiteraard aan u.

Optimalisatie van de AFAS-omgeving

Nadat uw AFAS-omgeving live is gegaan, wordt uw organisatie continu getriggerd om mee te gaan met de ontwikkelingen uit de markt en vanuit AFAS zelf. Uiteraard kunt u altijd rekenen op onze specialisten om uw behoeften en processen binnen de AFAS-inrichting te optimaliseren.

Zo werken we samen

In onderling overleg geven we het functioneel beheer op verschillende manieren vorm. In principe werken we met tijdblokken van 15 minuten tot maximaal 4 uur per vraagstuk. Vraagstukken kunnen gaan over:

Voor grotere vraagstukken werken we ook op projectbasis met u samen. Hiervoor maken we duidelijke afspraken vooraf over de uurtarieven of de totale investering.

Als u het functioneel beheer aan ons uitbesteedt, kan dit ook op basis van een contract voor een vast aantal uren per maand tegen een vooraf afgesproken gereduceerd uurtarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Meer weten of contact opnemen?

Heeft u interesse in onze IT-Advies & Assurance-diensten? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van AFAS voor uw bedrijf? Vul dan het formulier in of neem contact op met:
Bram Ewalts
Favicon Koenen en Co
Bram Ewalts (MSc RA)
Manager IT Advies

Terugbelformulier