diensten > IT advies en assurance > continuous monitoring

Continuous Monitoring: inzicht in cijfers door algoritmes

Real-time inzicht in betrouwbare cijfers

IT is tegenwoordig een geïntegreerd onderdeel van de primaire en secundaire processen van bedrijven. Samenwerken gebeurt online en digitaal, zowel intern als extern met leveranciers en klanten. De gebruikte systemen werken steeds beter samen en verzamelen een schat aan waardevolle data. Data die uitstekend is te gebruiken voor het continu monitoren van uw financiële administratie.

Real-time inzicht dankzij betrouwbare data

Als ondernemer verwacht u meer snelheid bij het verwerken van uw administratie. Het liefst wilt u snel een betrouwbaar en real-time inzicht in uw cijfers. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, gebruiken we geavanceerde software, die we koppelen aan uw administratie. Deze software analyseert op basis van algoritmes periodiek de efficiency en de volledigheid van uw administratie.

Altijd in control

De automatische controles zijn bijvoorbeeld gericht op de aansluiting van uw banksaldo met het bankafschrift, de volledigheid van uw debiteuren en crediteuren, de volledigheid van de loonjournaalposten, de volledigheid van de btw-aangiften en nog veel meer. Dit zorgt ervoor dat we tijdig risico’s en afwijkende zaken kunnen signaleren. Zo creëren we real-time inzicht op basis van betrouwbare data en houdt u altijd controle.

Meer weten of contact opnemen?

Heeft u interesse in onze IT-Advies & Assurance-diensten? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Continuous Monitoring voor uw bedrijf? Vul dan het formulier in of neem contact op met:
Bram Ewalts
Favicon Koenen en Co
Bram Ewalts (MSc RA)
Manager IT Advies

Terugbelformulier