diensten > IT advies en assurance > controller for a day

Controller for a day

Uw persoonlijke controller, van tijdelijke aard of op parttimebasis!

Steeds vaker merken wij dat er vanuit onze klanten een opkomende vraag is naar adequate stuurinformatie en de daarbij behorende ondersteuning vanuit onze kant.

Omdat de ondersteuning van onze professionals op dit vlak in snel tempo groeit hebben wij de krachten van onze afdelingen IT Advisory & Assurance en Koenen en Co Executive Search gebundeld.

Geen fulltime controller nodig, maar wel behoefte aan meer inzicht op financieel gebied?
Controller for a day biedt u de uitkomst!

Heeft u te maken met tijdelijke uitval, onvoldoende kwalitatieve bezetting of heeft u alleen behoefte aan projectmatige ondersteuning? Wij bieden u ondersteuning van tijdelijke aard of op parttimebasis! Onze controller for a day helpt u de juiste en goed onderbouwde beslissingen te kunnen nemen om de groei van uw organisatie te bevorderen.

U heeft behoefte aan uitgebreidere management informatie, waarmee uw onderneming beter gestuurd kan worden? Dan zetten wij graag een controllerfunctie in de breedte voor u in! Onze controller bewaakt niet alleen de (financiële) processen, maar houdt zich ook bezig met het optimaliseren van de financiële administratie en beheersing door automatisering. 

De controller voert structureel verbeteringen door, gebruikmakend van moderne IT. Daarnaast vervult onze controller een signaleer- en adviesfunctie. Hierbij zullen, waar nodig, andere disciplines van Koenen en Co worden ingezet om samen optimaal resultaat voor u te realiseren.

Samen bepalen we wat uw doel is en welke werkzaamheden eenmalig of met welke frequentie moeten worden opgepakt. Aan de hand daarvan maken wij duidelijke afspraken over de invulling van úw persoonlijke ‘Controller for a day’.

 

Financieel

Benieuwd naar de mogelijkheden voor úw organisatie? 

Neem dan contact op met Rowin Arnouts. Tijdens een vrijblijvend gesprek zal Rowin samen met u uw doelen en wensen inzichtelijk maken en u meenemen in de mogelijkheden vanuit Koenen en Co. 
Rowin Arnouts (profiel)
Favicon Koenen en Co
Rowin Arnouts
IT Adviseur Financiële Administratie
E. r.arnouts@koenenenco.nl

Terugbelformulier