diensten > IT advies & assurance > digitale strategie

Digitale strategie: veilig en efficiënt werken in de cloud

Onafhankelijk advies over serviceorganisaties

Werken in de cloud is niet meer weg te denken. Logisch ook: het is veilig en biedt veel voordelen. Daarbij is het alleen de vraag met welke serviceorganisatie u het beste in zee kunt gaan. U wilt er immers zeker van zijn dat u zakendoet met een betrouwbare partij en dat uw data optimaal beveiligd is en blijft. Wellicht vindt u het ook belangrijk dat uw data in Nederland wordt opgeslagen.

Uw behoeften zijn ons vertrekpunt

U wilt uw medewerkers de mogelijkheid bieden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. De mogelijkheden zijn er, maar wie de beste partij is om mee samen te werken, hangt af van uw behoeften. Onze ervaring leert dat het in kaart brengen van de eigen behoefte en het zoeken naar een passende partij een intensief traject is. Wij staan u hierbij terzijde.

Het maken van heldere en duidelijke afspraken helpt bij het beheersbaar houden van de samenwerking. Wij kunnen u hierbij helpen met gedegen kennis en veel ervaring. Omdat we een volstrekt onafhankelijke IT-auditor zijn, kunnen we altijd de beste leverancier adviseren voor uw specifieke uitdagingen.

Meer weten of contact opnemen?

Heeft u interesse in onze IT-Advies & Assurance-diensten? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van veilig werken in de cloud voor uw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in en een van onze IT-adviseurs neemt contact met u op.

Terugbelformulier