diensten > IT advies & assurance > enterprise-technologie & ERP-systemen

Enterprise-technologie & ERP-systemen: samen de juiste keuze maken

Onafhankelijk en deskundig advies

Het aanbod van IT-oplossingen is zeer groot. Bij de keuze voor de beste oplossing voor uw bedrijf komt dan ook veel kijken. Zeker omdat er doorgaans flinke investeringen mee gemoeid zijn en de impact op uw bedrijf, medewerkers en processen groot is. Onze accountants en IT-adviseurs staan u graag terzijde bij het maken van een verantwoorde keuze, zodat uw bedrijf jaren vooruit kan.

Altijd de beste keuze voor uw bedrijf

Onze adviseurs hebben diepgaande financiële kennis, zijn gek op IT en zijn door de wol geverfde procesanalisten. Wij analyseren uw bedrijfsprocessen en kennen uw behoeftes als geen ander. Dankzij onze jarenlange ervaring met implementaties en selectietrajecten, kennen wij de markt en weten we waar de nuanceverschillen tussen de verschillende oplossingen liggen. Bovendien zijn we volledig onafhankelijk, zodat we altijd de beste oplossing voor uw specifieke situatie kunnen adviseren.

Zo gaan we te werk

Om tot een goede selectie te komen, doorlopen we samen met u de volgende stappen:

  1. We bepalen samen de gewenste verandering en de te bereiken doelstellingen.
  2. We bepalen de scope en bakenen de processen af.
  3. We inventariseren de bedrijfseisen en gebruikerswensen.
  4. Op basis van bovenstaande analyses maken we een shortlist van IT-oplossingen en leveranciers, die we uitnodigen voor een presentatie.
  5. Samen maken we de best mogelijke keuze voor uw bedrijf. Wij ondersteunen u bij het maken van afspraken met de leverancier.
  6. Ook ondersteunen we u bij de implementatie van de oplossing. Hierbij ontzorgen we zoveel mogelijk.

Onze IT-dienstverlening

Bij Koenen en Co vindt u ervaren IT-specialisten voor uiteenlopende IT-vraagstukken. We helpen u graag met:

Meer weten of contact opnemen?

Heeft u interesse in onze IT-Advies & Assurance-diensten? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Enterprise-technologie & ERP-systemen voor uw bedrijf? Vul dan het formulier in of neem contact op met:
Bram Ewalts
Favicon Koenen en Co
Bram Ewalts (MSc RA)
Manager IT Advies

Terugbelformulier