diensten > werkgeversdesk

Werkgeversdesk: rots in de branding voor werkgevers

Pragmatische ondersteuning bij werkgeversvragen

Heeft u als werkgever een vraag over salaris- en personeelsadministratie, HR-zaken, pensioenregeling, werkgeverspensioen, coaching of werving en selectie. Bij onze Werkgeversdesk staan specialistische adviseurs klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen? Wilt u advies? Of loopt u tegen een specifieke uitdaging aan? De Werkgeversdesk helpt u graag verder! 

Advies, ondersteuning, producten én tools

Op het gebied van wet- en regelgeving, HR, pensioen voor werknemers en pensioen voor werkgevers verandert er voortdurend van alles. We snappen het als u dat niet allemaal zelf kunt of wilt bijhouden. Loopt u tegen bepaalde zaken aan waar u niet uitkomt of waarvoor u aanvullend advies wilt, dan staan we voor u klaar. We bieden advies, ondersteuning, producten en tools waarmee u vooruit kunt. 

Onze diensten

Bij Koenen en Co staan ervaren specialisten klaar voor elk denkbaar werkgeversvraagstuk, hoe complex ook. We helpen u graag met:

Salarisservice

Met Loket.nl beheren wij uw complete HR- en salarisadministratie in één gebruikersvriendelijke applicatie. Onze salarisadministrateurs en adviseurs zijn NIRPA gecertificeerd. U kunt uw salarisadministratie zorgeloos uithanden geven. Ook kunt u bij ons terecht voor adviezen over salarisberekeningen, subsidieregelingen, CAO’s, salarisschalen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiermee is uw personeelsadministratie in een paar klikken up-to-date én overzichtelijk.

Omdat wij er graag voor u zijn, voordat u ons nodig heeft hebben wij de meest gebruikte formulieren voor u online beschikbaar gesteld:

1. Formulier aanmelden nieuwe medewerker (v2.0)
2. Model – opgaaf gegevens van de loonheffing (bijlage)

Juridisch advies

Onze juristen zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociale zekerheid. Wij kunnen helpen bij al uw vragen over personeel vanaf de indiensttreding tot het moment na uitdiensttreding. Ook staan we u terzijde bij het verzorgen van een due diligence, internationale detacheringsconstructies of aantekenen van bezwaarschriften. Onze advisering gaat veel verder dan enkel de ‘klassieke’ onderwerpen.

Loonheffingenadvies

Als werkgever heeft u te maken met loonheffingen. Kennis van wet- en regelgeving hierover is dan ook onmisbaar. Maar wat vandaag van toepassing is, kan morgen anders zijn. Het zelf bijhouden kost veel tijd. Als u dat niet wilt, laat het dan over aan onze specialisten.

Collectief Pensioen Advies

Wilt u een collectieve pensioenregeling voor uw werknemers opzetten of een huidige regeling laten beoordelen? Onze pensioenspecialisten denken met u mee! Ook kunnen we onderzoeken of uw onderneming onder een bedrijfstakpensioenfonds (BPF) valt of brengen wij de pensioen technische gevolgen in kaart en begeleiden en adviseren u bij bedrijfsoverdracht.

Executive Search

Het werven van de juiste medewerkers is een tijdrovend proces. Zoekt u bijvoorbeeld vaste of interim-krachten? Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van hoger opgeleid personeel. Koenen en Co Executive Search biedt ondersteuning van A tot Z en levert u snel de beste kandidaat!

Selectieassessment

Een onderzoek naar geschiktheid van mensen en hun talenten, persoonlijkheidskenmerken, vaardigheden, drijfveren en ambities gericht op een specifieke functie. Dit zetten we in opdracht van u in bij werving- en selectietrajecten of bij doorgroei naar een andere en/of hogere functie.

Vragen aan onze Werkgeversdesk?

Vul het terugbelformulier in en wij nemen, naar aanleiding van uw bericht, zo spoedig mogelijk contact met u op.