diensten / werkgeversdesk / executive search

Executive Search: wij vinden de juiste kandidaat

Voor ieder talent een mooie en passende uitdaging

Wij zijn uw vertrouwde adviseur in het vinden van de beste kandidaten voor uw organisatie. Met onze diepgaande kennis van uw bedrijfscultuur, structuur en -behoeften, leveren wij op maat gemaakte oplossingen die verder gaan dan alleen het invullen van vacatures. Wij streven ernaar om de perfecte match te vinden tussen kandidaten en werkgevers.

Waarom Koenen en Co Executive Search?

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare partner voor uw zoektocht naar een passende oplossing, dan zijn wij de juiste keuze voor u. Onze ervaren adviseurs werken sector overschrijdend en hebben een breed scala aan ervaring en kennis in diverse industrieën en functiecategorieën. Hierdoor zijn we in staat om een breder scala aan kandidaten te identificeren en aan te bieden voor zowel vaste als interim posities.

In tegenstelling tot gespecialiseerde executive search bureas die zich richten op één specifiek type functie of industrie, bieden wij een full-service oplossing voor uw talentbehoeften. Onze holistische aanpak garandeert een efficiente en effectieve zoektocht naar de juiste kandidaten, zodat u de best mogelijke match kunt vinden voor uw organisatie. 

Onze adviseurs zijn experts in het vinden van talent met de juiste mix van ervaring, vaardigheden en persoonlijkheid, die aansluit bij uw specifieke bedrijfscultuur en doelen. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om hun specifieke talentbehoeften te begrijpen en te vertalen naar resultaten. 

Kies voor ons als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw talentbehoeften. Onze jarenlange ervaring en expertise staan garant voor een snelle en succesvolle zoektocht naar het beste talent voor uw organisatie. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Team Executive Search

Actuele vacatures

Onderstaand vindt u een overzicht van de vacatures waarvoor wij geschikte kandidaten zoeken. Het merendeel van de functies in ons bestand wordt nooit openbaar gemaakt, deze worden vrijwel onmiddellijk ingevuld door kandidaten uit ons netwerk of via executive search en headhunting.

Stel je vraag aan Executive Search