diensten / werkgeversdesk / executive search

Executive Search: wij vinden de juiste kandidaat

Voor ieder talent een mooie en passende uitdaging

De uitdagingen van morgen vragen doorgaans andere competenties dan vandaag. Daarom is het zaak dat u uw medewerkersbestand continu monitort en up-to-date houdt. Dat is een uitdaging, zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt. Het vraagt om een groot netwerk, de juiste contacten en goede ingangen. Met Executive Search van Koenen en Co beschikt u hierover.

De perfecte match

Naar wat of wie bent u op zoek; vaste of interim-medewerkers? En hoe ontwikkelt de branche zich? Wat wilt u als werkgever en wat wil uw potentiële werknemer? Om te komen tot de perfecte match vragen wij door, verder én dieper. Alleen zo vinden we voor elke vraag de juiste match. Of beter gezegd; voor ieder talent een mooie en passende uitdaging.
Wij waren bij Sofa op zoek naar versterking binnen onze afdeling Finance & Control voor 2 openstaande posities. Onze zoektocht naar geschikte kandidaten hebben wij uitbesteed aan Executive Search van Koenen en Co. Inmiddels hebben we beide posities naar volle tevredenheid via Koenen en Co ingevuld.

De aanpak van Kelvin Litjens is zeer professioneel, prettig en ‘to the point’. Alvorens op zoek te gaan naar geschikte kandidaten heeft Kelvin Litjens een uitgebreide inventarisatie gedaan naar onze wensen voor kandidaten voor de vacatures. Dit voortraject was zeer zorgvuldig verricht, de voorgestelde kandidaten voldeden allen aan het gestelde profiel.

Vanaf het 1ste contact met Kelvin Litjens over de inhoud van de vacature tot aan het tekenen van het arbeidscontract verliep zeer spoedig. Wij zouden Kelvin Litjens en Koenen en Co van harte aanbevelen.

Virgilio Argiolu / Financieel Directeur Sofa BV

Logo sofa

Executive Search voor werkgevers

De juiste kandidaat op de juiste plek

Investeren in de juiste mensen is investeren in de toekomst. Wat voor kandidaten zoekt u? Vast? Interim? Wilt u uitbreiden? Of is het ter vervanging van? Bij Koenen en Co kunt u rekenen op ruime kennis en ervaring op het gebied van personeel en organisatie. Wij kijken namelijk met u mee naar de vraag áchter de vraag. Zo helpen wij u niet alleen bij het zoeken en vinden van de juiste man of vrouw, ook kunnen we u aanvullend adviseren op HR-gebied. Dat werkt in uw voordeel en versterkt uw organisatie.

Volg Executive Search op LinkedIn

Executive Search voor werknemers

Helemaal op je plek

Een werkgever waar je helemaal op je plek zit… Het valt niet altijd mee om die te vinden. Zoek jij een nieuwe uitdaging? Een plek waar je al je energie en talenten wél goed kwijt kunt? Koenen en Co helpt je hierbij! Wij beschikken over een groot netwerk van aansprekende opdrachtgevers, waar ook de juiste plek voor jou bij zit. We gaan graag uitvoerig met je in gesprek zodat we de perfecte match met jouw nieuwe werkgever tot stand kunnen brengen.

Volg Executive Search op LinkedIn

Vacature via Executive Search
Vacature via Executive Search
Vacature via Executive Search
Vacature via Executive Search

Stel je vraag aan Executive Search