Via Koenen en Co Executive Search vind je de juiste plek

De uitdagingen van morgen zijn niet dezelfde als die van vandaag. Daarom begint de zoektocht naar de juiste match altijd met een goed gesprek met zowel werkgever áls werkzoekende. Hoe ontwikkelt de branche zich? Wat wil je bereiken? Zijn er lastig in te vullen functies? Koenen en Co kijkt verder en graaft dieper. Wij geloven dat er voor ieder talent een mooie uitdaging ligt.

De juiste m/v op de juiste plek

De toekomst begint bij de mensen die ‘m gaan bouwen. Welke talenten zoekt u? Wilt u uitbreiden? Met onze kennis en ervaring op het gebied van personeel en organisatie kijkt Koenen en Co Executive Search ook naar de vraag áchter de vraag. Koenen en Co biedt u een stevig fundament waardoor u zeker weet dat u de juiste vraag aan het beantwoorden bent en waarmee we u ook op aangrenzende terreinen kunnen adviseren. Vanuit ons uitgebreide netwerk leggen we vervolgens verbindingen die uw onderneming duurzaam versterken.

Beter op je plek met Koenen en Co

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een plek waar je vol energie je handen uit de mouwen kunt steken? Koenen en Co Executive Search gelooft in de juiste match. Voor ieder talent zoeken we de juiste uitdaging. De plek waar jij je thuis voelt. Dat doen we door ons te verdiepen in de organisaties waar we voor werven en door goede gesprekken te voeren. Ook met jou. Zodat jij de beste plek vindt!

Vacatures

Zoek je een baan waarin jij helemaal tot je recht komt? Waarin je gas kunt geven, kunt stralen en kunt groeien? Begin hier met vinden!

Klaar voor een gesprek?

Kelvin Litjens

Kelvin Litjens

Adviseur executive search

Kelvin Litjens

Adviseur executive search
Roy Joppen

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner en Manager Executive Search

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner en Manager Executive Search

Daphne van Hinsberg

Secretaresse

Via een goede bekende van mij hoorde ik goede verhalen over Koenen en Co Executive Search. Hij bracht me in contact met bij Kelvin Litjens. Al snel hadden we een afspraak gepland. Dit was een zeer prettig en informeel kennismakingsgesprek. Kort daarna volgde een concrete uitnodiging voor een openstaande positie bij één van zijn opdrachtgevers, waar ik zonder de hulp van Koenen en Co nooit terecht gekomen zou zijn. Dit bleek de juiste match te zijn en ik zit hier nog steeds met veel plezier op mijn plek!

Maikel Berendsen, Sales & Projects

Enige tijd geleden ben ik persoonlijk benaderd door Kelvin. Ik kreeg op een integere wijze de juiste informatie over de vacature. Nu, actief op deze nieuwe plek, zet ik vanwege de groei van onze organisatie regelmatig vacatures uit, welke we met hulp van Kelvin invullen. Ik ervaar het als zeer prettig dat er oprecht meegedacht wordt over de invulling van nieuwe rollen. Ik vind het ook belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Doordat Koenen en Co de organisatie én mij inmiddels kennen, weten ze snel te schakelen en goede kandidaten voor te stellen.

Mayke Miggiels - HR Manager

Eindelijk eens recruiters die jou zien als een ‘vriend’ die ze echt willen helpen (‘gelukkig maken’) en niet denken in ‘plaatsen’ en ‘stallen’ bij opdrachtgevers tegen hoge vergoeding!

Bob van Leur - International Business Development Manager Horticulture

Wat kan Koenen en Co nog meer voor ondernemers betekenen?

Wij zijn nieuwsgierig naar alles wat met ondernemen te maken heeft en dat gaat verder dan alleen het zoeken naar het juiste talent op de juiste plek. We zetten ons totaalpakket aan diensten in om uw dromen waar te maken en uw ondernemersvraagstukken met suczes op te lossen op 6 dimensies. Meer weten over onze Suczesformule?

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.