Voor ieder talent een mooie uitdaging

De uitdagingen van morgen zijn niet dezelfde als die van vandaag. Daarom begint de zoektocht naar de juiste match van werknemer en werkgever altijd met een goed gesprek met beide partijen. Gaat het bijvoorbeeld om vaste of interim-krachten? Hoe ontwikkelt de branche zich? Wat willen werknemer en werkgever zelf? Met de Executive Search van Koenen en Co vragen we door, graven we dieper. Zo vinden we voor elke vraag een passende match. Of beter gezegd; voor ieder talent een mooie uitdaging.

Stel een vraag Open Sollicitatie
Vacature via Executive Search
Vacature via Executive Search
Vacature via Executive Search
Vacature via Executive Search
Vacature via Executive Search
Vacature via Executive Search
Vacature via Executive Search

Voor werkgevers: de juiste kandidaat op de juiste plek

Investeren in de juiste mensen is investeren in de toekomst. Wat voor kandidaten zoekt u? Vast? Interim? Wilt u uitbreiden? Of is het ter vervanging van? Bij Koenen en Co kunt u rekenen op een ruime kennis en ervaring op het gebied van personeel en organisatie. Wij kijken namelijk met u mee naar de vraag áchter de vraag. Zo kunnen wij u niet alleen helpen bij het zoeken en vinden van de juiste man of vrouw, maar kunnen we u ook aanvullend adviseren op HR-gebied. En dat werkt in uw voordeel en versterkt uw organisatie.

Voor werknemers: helemaal op je plek

Een werkgever vinden waar je helemaal op je plek zit valt soms niet mee. Zoek jij een nieuwe uitdaging? Een plek waar je je energie wel kwijt kunt? Koenen en Co helpt! Onze Executive Search helpt bij het vinden van de juiste werknemer voor de juiste werkgever. Die ene plek waar jij je thuis voelt. We gaan uitvoerig in gesprek met jou, maar ook met de werkgevers waar we voor werven. Zo weten we altijd een passende uitdaging voor elk talent te vinden. Ook voor jou!