Financial Advisory Services

citaat gaat hier van tevreden klant, die het iZicht-product heeft gebruikt en blij is met de voordelen.

Waar staat uw onderneming nu en in de toekomst?

Uw onderneming vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Of het nu gaat om een bedrijfsopvolging, overname, verkoop, financiering, investering of een groeistrategie: een duidelijke strategie en plan voor zowel de ‘harde’ kant (rendement, waarde) als ook de ‘zachte’ kant (ontwikkeling mensen en klantenbinding) vormt de basis voor een succesvol en gezond bedrijf.

In zo’n geval is vertrouwd advies en de juiste partij die uw belangen nastreeft goud waard. Wij zien onszelf dan ook echt als een verlengstuk van uw onderneming; de vertrouwde partner waar u op kunt bouwen.

Analyseren

Door een kwalitatieve en kwantitatieve analyse leggen wij pijnpunten en eventuele risico’s in uw onderneming vast en kunnen we sturen op bedrijfsprocessen van uw onderneming. Met die inzichten gaan onze experts aan het werk, waarbij zij er voortdurend op gericht zijn om uw onderneming optimaal te ondersteunen.

 

We doen dat via 6 dimensies van de bedrijfsvoering:

 • Klanten: Uw klanten zijn uw belangrijkste goed.
 • Leveranciers: Hoe is de relatie met uw belangrijkste leveranciers geborgd? Hoe stabiel zijn ze en hoe afhankelijk bent u?
 • Medewerkers: Hoe betrokken zijn uw medewerkers en hoe betrokken bent u bij hen?
 • Processen: Waar kunnen we het bedrijfsproces efficiënter inrichten? Waar kunnen we besparen en welke waarde voegt ieder werkproces toe?
 • Financiën: Heeft u voldoende inzicht en instrumenten voor (bij)sturing?
 • Strategie: Waar wilt u over 5 of 10 jaar staan en wat moeten we daar nu voor doen?

Financial Adivsory Services omvatten:

 • Koop- en verkoopbegeleiding

  De financiële aspecten bij bedrijfsovernames zijn enorm. Wilt u een bedrijf overnemen of uw eigen zaak wordt overgenomen, is begeleiding dan ook essentieel. U kunt bij ons terecht voor advies over onder andere personeel, contracten, ontslag, financiering en bedrijfsparticipatie.

 • Advies bij waardebepaling

  In het kader van een overname van een onderneming is een correcte waardebepaling van groot belang. Dit vormt de basis voor gesprekken over prijsvorming. Maar ook in het kader van bedrijfsopvolging of participatie van management (extern: Management Buy In, intern: Management Buy Out). We beschikken over diverse Register Valuators, Register Adviseurs Bedrijfsopvolging en aanvullende expertise binnen andere diensten.

 • Financieringsbegeleiding

  Elke onderneming heeft behoefte aan een gezonde financieringsstructuur, dit kan betrekking hebben op groeikapitaal, werkkapitaal, overnamestrategie of dividenduitkeringen (recap).

 • Strategie en analyse van de onderneming

  Pijnpunten en eventuele risico’s in uw bedrijfsvoering worden uitgezocht en kansen en oplossingen worden aangedragen.

 • Innovatie

  Proactief onderzoeken of er mogelijkheden zijn tot subsidie voor uw projecten. Van WBSO tot overige innovaties en vernieuwingsplannen.

 • Ondernemingsrecht

  Binnen transacties is vaak vraag voor professionele begeleiding in de contractfase. Ook hier maken we gebruik van interne en externe partijen die integraal ondersteunen.

Terugbelformulier