Financial Advisory Services

Financial Advisory Services 1

citaat gaat hier van tevreden klant, die het iZicht-product heeft gebruikt en blij is met de voordelen.

Ga naar onze Download portal voor alle beschikbare documenten die je kunt downloaden.

Waar staat uw onderneming nu en in de toekomst?

Uw onderneming vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Of het nu gaat om een bedrijfsopvolging, overname, verkoop, financiering, investering of een groeistrategie: een duidelijke strategie en plan voor zowel de ‘harde’ kant (rendement, waarde) als ook de ‘zachte’ kant (ontwikkeling mensen en klantenbinding) vormt de basis voor een succesvol en gezond bedrijf.

In zo’n geval is vertrouwd advies en de juiste partij die uw belangen nastreeft goud waard. Wij zien onszelf dan ook echt als een verlengstuk van uw onderneming; de vertrouwde partner waar u op kunt bouwen.

Analyseren

Door een kwalitatieve en kwantitatieve analyse leggen wij pijnpunten en eventuele risico’s in uw onderneming vast en kunnen we sturen op bedrijfsprocessen van uw onderneming. Met die inzichten gaan onze experts aan het werk, waarbij zij er voortdurend op gericht zijn om uw onderneming optimaal te ondersteunen.

 

We doen dat via 6 dimensies van de bedrijfsvoering:

 • Klanten: Uw klanten zijn uw belangrijkste goed.
 • Leveranciers: Hoe is de relatie met uw belangrijkste leveranciers geborgd? Hoe stabiel zijn ze en hoe afhankelijk bent u?
 • Medewerkers: Hoe betrokken zijn uw medewerkers en hoe betrokken bent u bij hen?
 • Processen: Waar kunnen we het bedrijfsproces efficiënter inrichten? Waar kunnen we besparen en welke waarde voegt ieder werkproces toe?
 • Financiën: Heeft u voldoende inzicht en instrumenten voor (bij)sturing?
 • Strategie: Waar wilt u over 5 of 10 jaar staan en wat moeten we daar nu voor doen?

Financial Advisory Services omvatten:

 • Koop- en verkoopbegeleiding

  De financiële aspecten bij bedrijfsovernames zijn enorm. Wilt u een bedrijf overnemen? Of wordt uw eigen zaak overgenomen? Een goede begeleiding is ook dan essentieel. U kunt bij ons terecht voor advies over onder andere personeel, contracten, ontslag, financiering en bedrijfsparticipatie.

 • Bedrijf kopen via MBI (Management Buy-In)

  Een Management Buy In (MBI) is een transactievorm waarbij iemand die eerder niet bij de onderneming betrokken was de aandelen (of een deel daarvan) in de onderneming koopt van de huidige aandeelhouder(s).

 • Advies bij waardebepaling

  In het kader van een overname van een onderneming is een correcte waardebepaling van groot belang. Dit vormt de basis voor gesprekken over prijsvorming. Ook voor bedrijfsopvolging of participatie van management (extern: Management Buy In, intern: Management Buy Out) is goede begeleiding en adviezen cruciaal. Koenen en Co beschikt over diverse Register Valuators, Register Adviseurs Bedrijfsopvolging en aanvullende expertise binnen andere diensten.

  Wilt u een vrijblijvende waardebepaling van uw onderneming? Vul nu onze waarderingstool in!

 • Financieringsbegeleiding

  Elke onderneming heeft behoefte aan een gezonde financieringsstructuur, dit kan betrekking hebben op groeikapitaal, werkkapitaal, overnamestrategie of dividenduitkeringen (recap).

 • Strategie en analyse van de onderneming

  Pijnpunten en eventuele risico’s in uw bedrijfsvoering worden uitgezocht en kansen en oplossingen worden aangedragen.

 • Innovatie

  Proactief onderzoeken of er mogelijkheden zijn tot subsidie voor uw projecten. Van WBSO tot overige innovaties en vernieuwingsplannen. Vraag hier jouw gratis WBSO subsidiecheck aan!

 • Ondernemingsrecht

  Binnen transacties is vaak vraag voor professionele begeleiding in de contractfase. Ook hier maken we gebruik van interne en externe partijen die integraal ondersteunen.

Financial Advisory Services 2
Financial Advisory Services 3

Terugbelformulier

  Deel in uw netwerk