Fiscaal &
Financieel Advies

Fiscaal & Financieel Advies 1

Wij gebruiken de kennis van Koenen en Co om financiële risico’s te ontdekken en tegen te gaan. Onze vaste specialist kijkt één dag per dag mee naar ontwikkelingen en mogelijkheden zodat wij ons ding kunnen doen: bedrijfsvoering.

Bart van Cranendonk

Financieel in balans nu en in de toekomst

In de huidige tijd is verandering de enige constante. Toch wilt u dat uw fiscale en financiële zaken goed geregeld zijn, ook op de lange termijn. Voor uw totale financiële planning, maar ook voor specifieke zaken zoals bedrijfsstructurering, pensioen en  levensverzekeringen, hypotheken, btw-advies en advies omtrent loonheffingen alsmede estate planning. Het vraagt specialistische kennis om uit te vinden wat de meest geschikte oplossingen zijn voor uw onderneming én uzelf. We staan u graag bij met raad en daad.

Advies op maat

Fiscaal en financieel advies op maat, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Dat is waar u van op aan kunt. En dat zorgt weer voor meer zekerheid over uw huidige én toekomstige fiscale en financiële positie.

Bovendien krijgt u zo ook een goed beeld van de kansen en de risico’s. Zo kunnen wij het voor uzelf, uw bedrijf en medewerkers optimaal regelen. Ook wanneer de situatie plotseling verandert of wanneer de toekomst anders lijkt uit te gaan pakken dan verwacht, bent u daarop voorbereid.

Financiële diensten

 • Belastingadvies

  Inkomstenbelasting, vennootschaps- en omzetbelasting, loonbelasting, of internationale belastingen. Elke soort heeft eigen regels, schijven en tarieven. Wij nemen deze zaken graag uit handen om u te ontzorgen.

 • BTW-advies

  Zoekt u ondersteuning bij uw BTW-aangifte? Weet u niet wat aftrekbaar is en wat niet? Of u vrijstelling krijgt? Welk tarief van toepassing is? Of wilt u dat wij uw aangifte controleren? Alles wat komt kijken bij BTW-advies regelt u eenvoudig met ons team.

 • Internationaal belastingadvies

  Opereert u onderneming ook buiten Nederland? Of wil uw buitenlandse onderneming ook in Nederland ondernemen? Ook dan kunt u op ons rekenen. Onze adviseurs hebben dagelijks te maken met internationale belastingregels. Wij zijn aangesloten bij Nexia International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke adviseurs, waarmee we nauw samenwerken om uw internationale ambities te realiseren.

 • Bedrijfsstructurering

  Hulp nodig bij het structureren van uw onderneming? Samen brengen we alle afdelingen in kaart en ontwikkelen we een organogram dat ook in de praktijk echt werkt.

 • Bancaire producten

  Voor advies en ondersteuning van uiteenlopende bancaire producten; van hypotheek tot levensverzekeringen en van lijfrente tot pensioenen.

 • Financiële planning en estate planning

  Hoe ziet uw financiële positie eruit als u stopt met werken? Heeft u dan voldoende inkomen en vermogen en wat dienen uw erfgenamen aan belasting te betalen bij uw overlijden? Wij brengen dit voor u in beeld en adviseren u pro-acief over kansen.

 • Horizontaal toezicht

  Koenen en Co was in Nederland het eerste kantoor met een convenant met de Belastingdienst op het gebied van horizontaal toezicht. Dat betekent dat we op basis van vertrouwen met de Belastingdienst samenwerken. Het voordeel voor u? Zekerheid vooraf over uw financiële positie.

Vooruitdenken is vooruitgang

Waar u ons ook voor inschakelt, wij kijken voortdurend vooruit. Naar ontwikkelingen en mogelijkheden. Wat doen die met u en uw bedrijf? Financieel in balans zijn, dat is het doel.

Fiscaal & Financieel Advies 2
Fiscaal & Financieel Advies 3

Terugbelformulier

  Deel in uw netwerk