IT advies
& assurance op maat

Client name: Eugéne van Sloun
Company: IGTE Plafond en Wand

citaat gaat hier van tevreden klant, die het iZicht-product heeft gebruikt en blij is met de voordelen.

Haal meer uit IT oplossingen

De kern van IT is dat het uw werk makkelijker, sneller en inzichtelijker maakt. Dat is echter niet eenvoudig. De juiste integratie van IT in administratieve projecten is een specialisme. Koenen en Co biedt u dat specialisme en helpt u graag om meer uit uw software én onderneming te halen. Naast advisering op maat kunnen wij u zekerheid geven over onderwerpen zoals informatiebeveiliging en privacy.

Inzicht door IT oplossingen

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Dit vraagt ook om real-time betrouwbare informatie waardoor u snel in kunt spelen op ontwikkelingen in de markt. Door het slim combineren en overzichtelijk visualiseren helpen we inzicht te verkrijgen in uw organisatie.

Meer lezen over inzicht: Business Intelligence & Dashboarding – Continuous monitoring – IT-assessment

Risk Audit & Advisory Services

Als organisatie wilt u volledig in control zijn. Met behulp van onafhankelijke assurance-rapporten of certificeringen kunt u op aspecten aantonen dat u voldoet aan normenkaders die door u of externen zijn bepaald. Zo kunt u uitdragen naar alle gebruikers van de dienst dat u in control bent.

IT Risk AssessmentAssuranceCertificeringenIT-auditIT Governance – Privacy – Ondersteuning bij serviceorganisaties

Optimalisatie 

Heeft u inzicht in het verloop van processen in uw organisatie? Evalueert u of de actuele (inrichting van) software oplossing nog aansluiten bij de organisatie?

Wij kunnen u helpen om inzicht te krijgen in de huidige inrichting en de actuele mogelijkheden in de markt. Daarnaast helpt Koenen en Co om de huidige inrichting te optimaliseren. Dit kan met behulp van efficiëntere inrichtingen of het robotiseren van processtromen.

Het doel van onze adviseur is bijdragen aan het versnellen van processen en reduceren van kosten.

Uitbesteding – Software Pakketselectie

Vernieuwing door IT maatwerk

Verandering in IT is een constante factor. De IT adviseurs en onafhankelijke IT-auditors van Koenen en Co zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen en kunnen met u sparren over vernieuwing. Samen houden we uw organisatie klaar voor de toekomst. Innovatie wordt geïntegreerd in het DNA van uw organisatie.

Terugbelformulier

    Deel in uw netwerk