IT advies
& assurance op maat

Client name: Eugéne van Sloun
Company: IGTE Plafond en Wand

citaat gaat hier van tevreden klant, die het iZicht-product heeft gebruikt en blij is met de voordelen.

Haal meer uit IT oplossingen

De kern van IT is dat het uw werk makkelijker, sneller en inzichtelijker maakt. Dat is echter niet eenvoudig. De juiste integratie van IT in administratieve projecten is een specialisme. Koenen en Co biedt u dat specialisme en helpt u graag om meer uit uw software én onderneming te halen. Naast advisering op maat kunnen wij u zekerheid geven over onderwerpen zoals informatiebeveiliging en privacy.

Implementatie en procesoptimalisatie

Door slimme IT-oplossingen kunt u veel administratieve- en bedrijfsprocessen effectiever laten verlopen. In het huidige softwarelandschap worden diverse oplossingen geboden, zoals cloud oplossingen, maatwerkoplossingen en ERP pakketten. Tevens kunnen diverse koppelingen gelegd worden tussen software pakketten. Denk hier aan onder andere aan bankkoppelingen tot koppelingen met de loonadministratie, BTW-aangifte en kassasystemen. Onze experts ondersteunen u bij het kiezen, inrichten, bouwen en optimaliseren van de juiste software voor uw bedrijf, zodat u efficiënt kunt werken en inzicht krijgt in uw onderneming.

Inzicht

Door het overzichtelijk visualiseren en het slim combineren van data kunt u altijd op een juiste en effectieve wijze informatie delen binnen uw organisatie en krijgt u betere stuurinformatie. Alles met één doel: maximaal inzicht en gemak.

Assurance, security, privacy & certificering

Informatiebeveiliging is in toenemende mate een vereiste en wordt van u verwacht. Zo stelt de privacywetgeving randvoorwaarden voor de verwerking van persoonsgegevens. Vragen als: ‘Hoe lang mag u welke gegevens bewaren?’ En: ‘Wie kan er allemaal bij deze gegevens?’, dienen ingebed te zijn in uw organisatie. Wij kunnen u helpen met deze veiligheidsvraagstukken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en weet u zeker dat alles goed en veilig geregeld is.

Onze diensten

  • IT-oplossingen

    Voor het inrichten van administratieve processen, koppelen van systemen, bouwen van maatwerk applicaties, digitaliseren van processen, maar ook voor het opzetten en verbeteren van interne beheersing met ondersteuning van IT.

  • Data

    Als onderneming heeft u de beschikking over steeds meer data, zowel uit uw eigen organisatie als externe bronnen. Ons team kan u helpen om altijd inzicht in uw datastromen te hebben door; data te ontsluiten uit meerdere interne en externe bronnen, een datawarehouse op te zetten, het beschikbaar maken van data door het bouwen of koppelen van software en al deze data te vertalen naar (visuele) managementrapportages.

  • Security en privacy

    We kunnen verschillende scans en audits uitvoeren op het gebied van privacywetgeving en informatiebeveiliging. Om u te helpen met deze vraagstukken bieden wij onder andere privacy scans, IT-security scans, vulnerability scans aan en beoordeling van uw IT-strategie en projectplannen. Daarnaast voeren we certificeringstrajecten uit op het gebied van ISO27001, ISAE3402, ENSIA (pre)audit, VIPP en DIGID (pre-)audit.

Maatwerk

IT-oplossingen zijn in bijna alle gevallen maatwerk. Wilt u weten hoe u meer uit uw software kunt halen en processen kunt optimaliseren voor uw onderneming? Of over onderwerpen zoals informatiebeveiliging en privacy? Neem dan contact met ons op en we maken een afspraak!

Terugbelformulier

Deel in uw netwerk