Inzicht in cijfers door algoritmes

Technologie biedt u steeds meer mogelijkheden. Denk aan de digitaal samenwerken binnen uw organisatie met collega’s, maar ook extern met leveranciers en klanten. Hiervoor gebruiken we telkens meer software systemen die beter zijn toegerust op het uitwisselen van data. U verzamelt hierdoor steeds meer data. Op welke manier haalt u waarde uit deze data?

U als ondernemer verwacht meer snelheid bij het verwerken van uw administratie, u wilt immers “real-time” inzicht in uw cijfers. Dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de financiële data. Het “continu monitoren” van de financiële administratie speelt hierbij daarom een steeds belangrijkere rol.

Wij gebruiken hiervoor geavanceerde software die we koppelen aan uw administratie, welke op basis van algoritmes periodiek de efficiency en de volledigheid van uw administratie analyseert.

Denk hierbij o.a. aan de aansluiting van uw banksaldo met het bankafschrift, volledigheid debiteuren/crediteuren, volledigheid van de loonjournaalposten, volledigheid van de BTW aangiften en nog veel meer.

Hierdoor zijn wij in staat tijdig risico’s en afwijkende zaken te signaleren. Op basis van deze data kunnen wij u optimaal adviseren en bent u altijd “in control”.

Wat betekent continuous monitoring voor u?

  • Realtime inzicht in betrouwbare cijfers
  • Uw accountant/adviseur kan tijdig inspelen op afwijkende situaties in uw administratie

Contact opnemen met Koenen en Co, afdeling IT Advies & Assurance

Wilt u meer informatie ontvangen over Business Intellegence, of wilt u een vrijblijvend gesprek in plannen met één van onze adviseurs? Bel manager IT Advies Bram Ewalts (MSc RA) op +3188 77 47 636 of vul het terugbelformulier hieronder in.

    Deel in uw netwerk