Een veilige cloudomgeving

Tegenwoordig is cloud niet meer weg te denken uit onze dagelijkse werkzaamheden. Steeds meer worden diensten extern afgenomen. U wilt zaken doen met een betrouwbare partij waar uw gegevens beveiligd zijn en blijven.

Uw eigen behoeften op één

U wilt zaken doen met een betrouwbare partij waar uw gegevens beveiligd zijn en blijven. De stand van de techniek veranderd in de tijd en vraagt om een flexibele omgeving. De trend van ‘plek en plaats’ ongebonden toegang tot uw gegevens neemt alleen maar toe. Onze ervaring leert dat het in kaart brengen van de eigen behoefte en het zoeken naar een passende partij een intensief traject is. Het maken van heldere en duidelijke afspraken helpt bij het beheersbaar houden van samenwerking.

Vragen als: zit ik wel bij de juiste service organisatie, levert de service organisatie wel de diensten waarvoor ik betaal, is mijn IT-omgeving in de cloud voldoende beveiligd en welke afspraken zijn gemaakt bij beëindiging van de relatie dienen hierbij gesteld te worden. Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van deze antwoorden.

Objectief advies voor Service Organisaties

Door onze inhoudelijke (technische) kennis en onafhankelijke rol zijn wij in staat om objectief advies te geven op onder andere:

  • De keuze van de juiste service organisatie
  • Het opstellen van een goede SLA met duidelijke verantwoordelijkheden
  • Het monitoren van de werkzaamheden die door uw service organisatie worden uitgevoerd

Koenen en Co als partner? Goede keuze!

Leeft bij u ook één of meer van bovenstaande vragen over service organisaties en zou u hierin voorzien willen worden met onafhankelijk advies van een IT-auditor met veel ervaring met service organisaties uit de regio, neem dan snel contact met ons op.

Contact opnemen met Koenen en Co, afdeling IT Advies & Assurance

Wilt u meer informatie ontvangen, of wilt u een vrijblijvend gesprek in plannen met één van onze adviseurs? Vul het contactformulier hieronder in.

    Deel in uw netwerk