In juli 2020 bestond Koenen en Co Corporate Finance B.V. alweer 10 jaar. Het afgelopen decennium zijn wij uitgegroeid tot een gedreven team van gespecialiseerde adviseurs. Inmiddels opereren we binnen Koenen en Co onder de vlag van Financial Advisory Services (FAS) en is het dus hoog tijd om kort terug te kijken en een blik vooruit te werpen.

Financial Advisory Services

De afdeling FAS is een in 2020 opgerichte business line binnen Koenen en Co waarbij diverse reeds bestaande elkaar versterkende disciplines zijn gecombineerd. De FAS-afdeling bestaat uit de teams Corporate Finance, Organisatie Advies en Subsidie Advies. Vanuit onze kantoren in Maastricht, Roermond en Venlo ondersteunen wij ondernemers, maar ook instellingen met ons team van 12 professionals. Wij helpen klanten met het oplossen van financiële, strategische en bedrijfseconomische vraagstukken.

Door een kwalitatieve en kwantitatieve analyse leggen wij pijnpunten en eventuele risico’s in uw onderneming vast en kunnen we sturen op bedrijfsprocessen van uw onderneming. Met die inzichten gaan onze experts aan het werk, waarbij zij er voortdurend op gericht zijn om elke onderneming optimaal te ondersteunen.

FAS (Financial Advisory Services) Diensten

De diensten van Financial Advisory Services.

Corporate Finance

Onze Corporate Finance adviseurs worden ingeschakeld voor koop- en verkoopbegeleiding, financieringsvraagstukken en bedrijfswaarderingen. In 2010 is de Corporate Finance afdeling van Koenen en Co als zelfstandig opererende afdeling verder vormgegeven. In de daaropvolgende jaren is hard gewerkt aan de groei en verdere structurering van de afdeling wat heeft geresulteerd in een betrokken en professioneel team met twee Register Valuators (RV) en een Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) in de gelederen. Daarnaast wordt de waarderingspraktijk verder uitgebouwd met een RV in opleiding.

Organisatie advies

Onze organisatie adviseurs sparren met ondernemers over het realiseren van hun strategie en hoe dit zijn weerslag vindt in de inrichting van de organisatie. Pijnpunten en eventuele risico’s in uw bedrijfsvoering worden uitgezocht en kansen en oplossingen worden aangedragen voor rendementsverbetering.

Subsidie advies

Onze subsidieadviseurs helpen ondernemers met verduurzaming, innovatie, procesoptimalisatie, product- en marktontwikkeling. Wij onderzoeken de mogelijkheden voor de financiering van uw innovatie-, opleiding- of veranderprocessen en werken nauw samen met subsidieverstrekkende instanties waardoor we goed op de hoogte zijn van nationale en regionale subsidieregelingen. De afdeling Subsidie Advies bestaat inmiddels zo’n 13 jaar. Wij onderzoeken proactief of er mogelijkheden zijn tot subsidie voor uw projecten.

Samenstelling team FAS

Team FAS bestaat uit 12 professionals die werkzaam zijn op onze kantoren in Maastricht, Roermond en Venlo.

Register Valuator

 • Roy Joppen
 • Silvano Cergnul

Register Adviseur Bedrijfsopvolging

 • Sebastiaan Goorden 

Analist Corporate Finance

 • Pascal Hartmann
 • Juliën Betzel
 • Thijs van Rijn 

Organisatieadviseur

 • Freek Schepers
 • Paul Breuer (gecertificeerd drijfveren consultant) 

Subsidieadviseur

 • Leon Kleinjans
 • Tim Koetsenruijter

Managementassistente

 • Nanda Laarhoven
 • Janine Joosten

Ambities en doelstellingen voor komende jaren

In 2020 zijn we als 3 afzonderlijke afdelingen samengegaan tot 1 nieuwe business line binnen Koenen en Co en door onze samenwerking te intensiveren zullen we onze klanten nog veelzijdiger kunnen bedienen. Onze adviseurs volgen diverse opleidingen en studies om zichzelf verder te ontplooien en ons team veelzijdiger te maken. We zullen ons team de komende jaren dan ook verder laten groeien in omvang en vakinhoudelijke kennis. Als een van de grotere adviesorganisaties in de provincie Limburg bedienen we naast klanten van Koenen en Co ook veelvuldig als onafhankelijke partij andere ondernemers op bovenstaande gebieden.

 

We zijn er, voordat je ons nodig hebt

Bij Koenen en Co willen wij onze klanten altijd een stap voor zijn, om ze zo optimaal te kunnen ondersteunen met wat ze nodig hebben voor hun bedrijfsvoering. Ben jij ook toe aan een betrouwbare partij? Vul hier het terugbel formulier in en we bellen je zo snel mogelijk na!

Deel in uw netwerk