Harold Hees nieuwe partner Koenen en Co

Korte kennismaking

Harold studeert in 2003 af aan de HEAO waarna hij direct bij Koenen en Co aan de slag gaat als assistent-accountant. Hij rondt vervolgens de opleiding voor registeraccountant succesvol af en sinds die tijd fungeert hij als sparring partner voor ondernemers. Zijn drijfveer is duidelijk: vanuit kwaliteitsbesef altijd en overal streven naar maximaal resultaat voor zijn klant.
Sinds 2010 vervult Harold de rol van extern accountant binnen de controlepraktijk en treedt in 2019 ook toe tot het bestuur van deze controlepraktijk: Koenen en Co Audit & Assurance B.V.
Harold is actief in de diverse business clubs en netwerken. Zo is hij lid van JCI Swentibold.

Harold is getrouwd en heeft 2 dochters. Als gezin worden er regelmatig diverse uitstapjes gemaakt. Harold gaat geregeld een rondje hardlopen. Maar zeker ook het samen zwemmen met zijn dochters geeft hem veel energie.

Harold als partner

In de afgelopen jaren heeft Harold zich voorbereid als partner bij Koenen en Co. Als partner blijft Harold zich focussen op de klant. Samen met de professionals van Koenen en Co ondersteunt hij zijn klanten. Dit stelt de klant in staat om het maximale uit zijn organisatie te halen.
Na de toetreding op 1 januari 2020 beschikt Koenen en Co over 11 partners.

Deel in uw netwerk