Coolbergen B.V. is een glastuinbouwbedrijf gespecialiseerd in de teelt van radijs gedurende het hele jaar. Het bedrijf is gevestigd in Oude Tonge op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Het bedrijf werkt onder de Ortolanda groep samen met Cornelissen uit Melderslo en heeft tevens een vestiging in Italië.

Bedrijfsopvolgingsfaciliteit

Het bedrijf in Oude Tonge is opgezet door de broers Willem-Jan en Ad, waarbij Ad verantwoordelijk is voor de locatie en Willem-Jan in Italië de operatie aanstuurt. In het kader van de bedrijfsopvolging heeft Willem-Jan besloten om zijn aandeel over te dragen aan zijn zoon Melchior Coolbergen die per 1 januari samen met Ad de bedrijfsvoering zal voortzetten.

Continuering

Door gebruik te maken van de bedrijfsopvolgingsfaciliteit is de continuïteit van dit mooie Nederlandse familiebedrijf gewaarborgd en heeft Koenen en Co als begeleider van het traject een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Quote Ad/Melchior: Koenen en Co (olbergen): korte lijnen, duidelijke communicatie, flexibiliteit en kwaliteit!

Contact

Dit traject is ondersteund door Roy Joppen en Jorg Massy. Heeft u inhoudelijke vragen over dit traject door Koenen en Co, neem dan contact op met:

Roy Joppen, partner Koenen en Co
E:
T: 088 7747634 / 06 26684710

Jorg Massy, fiscalist Koenen en Co
E:
T: 088 7747645 / 06 11725921

Meer weten over Koenen en Co Corporate Finance? Lees dan hier verder.

Deel in uw netwerk