Bram Verhaegen heeft begin december alle 7 filialen van EP:Tummers verkocht aan een groep Limburgse ondernemers. Chiel van Rijn is aangetreden als nieuwe algemeen directeur en zal samen met Dennis van Soest, die al ruim 15 jaar bij EP:Tummers werkt, de directie vormen. Daarnaast zijn Erick Gielen en René Willemsen betrokken als investeerders en adviseurs.
Koenen en Co wenst de nieuwe eigenaren heel veel succes met deze mooie onderneming!

 

Verkoopbegeleiding

Het team van Koenen en Co dat Bram Verhaegen heeft begeleid gedurende dit verkooptraject bestond uit Roy Joppen, Jermaine Wekenborg en Juliën Betzel. Bram Verhaegen over het verkooptraject:

Wat in gang werd gezet met een stoere opmerking als “Alles is te koop als de prijs maar juist is” heeft aangetoond dat deze uitspraak in de praktijk veel minder stoer is. Gedurende een lang proces waarin de deskundige en professionele begeleiding van een vakbekwaam en gedreven team essentieel is heb ik ervaren dat een in de basis zakelijke transactie toch ook de nodige emoties met zich meebrengt. Des te meer in mijn geval aangezien het een familiebedrijf betreft waar ik van kinds af aan mee ben opgegroeid!

De persoonlijke aandacht van zowel Roy Joppen als Jermaine Wekenborg heb ik als zeer prettig ervaren. In de eerste maanden van het traject stonden de casus en de cijfers centraal, dit veranderde in de laatste maanden meer en meer naar een gevoelskwestie. Zonder de empathie en begeleiding van Roy en Jermaine was het zeker niet gelukt om het traject tot een succesvol einde te brengen. Gedurende een lang traject van zowel hoogte- als dieptepunten is een bekwame en persoonlijke begeleiding mijn inziens essentieel.

De juiste prijs is belangrijk maar het allerbelangrijkste is dat je met het juiste gevoel over de totale deal een handtekening kunt zetten. De professionele handelswijze van het gehele team heeft ervoor gezorgd dat mijn wens is omgezet naar de werkelijkheid. Dank jullie wel!

Toekomst EP:Tummers

Er werken 120 mensen bij EP:Tummers en in het voorjaar staat de opening van een megastore op bedrijventerrein Gardenz in Sittard-Geleen op de planning. Als gevolg van de harde lockdown zijn alle winkels van 15 december tot en met 19 januari gesloten en wordt volledig overgeschakeld op online verkopen met nog meer mogelijkheden tot afhalen en laten bezorgen.

Meer weten?

Heeft u vragen over dit verkooptraject of aan- of verkoopbegeleiding door Koenen en Co Corporate Finance? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Deel in uw netwerk