Koenen en Co Corporate Finance begeleidt overname Hogenboom Installaties te Maastricht

Per 1 januari 2021 hebben Monique Vrancken-Hogenboom, Jos Vrancken en Jean-Pierre Hogenboom het Maastrichtse Hogenboom Installaties verkocht aan Habenu-van de Kreeke Groep te Nuth. Alle drie de voormalig eigenaren blijven aan als directieleden van Hogenboom Installaties.
Koenen en Co wenst alle betrokken partijen heel veel succes met deze mooie onderneming!

Verkoopbegeleiding

Het team van Koenen en Co Corporate Finance, dat Monique, Jos en Jean-Pierre heeft begeleid gedurende dit verkooptraject, bestond uit Silvano Cergnul, Sebastiaan Goorden en Thijs van Rijn.

De voormalig eigenaren over het verkooptraject:
“Naar aanleiding van een uitvoerig gesprek met onze accountant en klantadviseur van Koenen en Co hebben wij kennisgemaakt met Silvano Cergnul van het Corporate Finance team. Allereerst heeft Silvano samen met zijn collega’s een uitvoerige waardering van onze onderneming opgesteld. Vanuit deze waardering en de gesprekken die we hebben gevoerd, is een verkoopstrategie bepaald en is het traject in gang gezet.

Bij de verkoop van een familiebedrijf zoals Hogenboom Installaties komen vanzelfsprekend ook de nodige emoties los. Om het verkooptraject tot een succesvol einde te brengen, is de persoonlijke, meedenkende en meelevende begeleiding ontzettend belangrijk geweest. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de adequate en professionele handelswijze van het betrokken team van Koenen en Co Corporate Finance.”

Hogenboom Installaties

Hogenboom Installaties is gespecialiseerd op het gebied van centrale verwarming, luchtbehandeling en loodgieterswerkzaamheden en met name werkzaam voor woningcorporaties, beheermaatschappijen en industriebedrijven. Alle 17 personeelsleden van Hogenboom Installaties blijven in dienst bij de onderneming en werkzaam vanuit de vestiging in Maastricht.

Habenu-van de Kreeke

De Habenu-van de Kreeke Groep bestaat uit de gebundelde familiebedrijven Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke met vestigingen in Nederland en België. De groep is actief in de wegenbouw, bouw, leiding- en betontechniek en vastgoedservice, heeft 235 medewerkers in dienst en realiseert een omzet van 64 miljoen euro. De overname van Hogenboom Installaties past binnen de groeistrategie van Habenu-van de Kreeke Groep in de vastgoedservice door overnames van familiebedrijven die aansluiten op haar eigen waarden.

Meer weten?

Heeft u vragen over dit verkooptraject of aan- of verkoopbegeleiding door Koenen en Co Corporate Finance? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deel in uw netwerk