De Brookz 500 is een uniek jaarboek met een overzicht van de 500 belangrijkste adviseurs, investeerders, financiers en overige dienstverleners in de Nederlandse MKB-overnamemarkt. Een waardevolle jaargids van 252 pagina’s voor ondernemers met overname- of verkoopplannen, en Koenen en Co Corporate Finance staat erin! Deze unieke uitgave bevat de Who is Who van de Nederlandse overnamemarkt.

Koenen en Co Corporate Finance

Koenen en Co Corporate Finance bestaat uit een multidisciplinair team van goed opgeleide adviseurs met ruime ervaring waaronder Register Valuators (RV) en Register Adviseurs Bedrijfsopvolging (RAB). Wij ondersteunen ondernemers op strikt vertrouwelijke wijze in het volledige proces van bedrijfsopvolging-, overname-, verkoop- en financieringstrajecten. Wij zien onszelf als verlengstuk van uw onderneming en zijn graag de vertrouwde partner waar u op kunt bouwen.

Iets voor u?

Heeft u vragen over onze begeleiding bij bedrijfsopvolging-, overname-, verkoop- en financieringstrajecten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u er graag meer over!

Deel in uw netwerk