Koenen en Co met 2 topsprekers aanwezig bij Limburg Leads 2021

Ook in 2021 heeft Koenen en Co zich verbonden aan Limburg Leads. Niet alleen is Limburg Leads dé plek om succesvolle ondernemers en toonaangevende sprekers te ontmoeten. Limburg Leads staat ook garant voor een gevarieerd inhoudelijk programma met topsprekers rondom de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en mobiliteit. Koenen en Co heeft het voorrecht om met 2 topsprekers op te treden.

Koenen en Co aanwezig bij Limburg Leads

Naast een fysieke stand zal Koenen en Co met 2 topsprekers op 20 oktober haar meerwaarde met u delen. Bij onze stand zullen 2 dagen lang (20 en 21 oktober) afwisselend professionals aanwezig zijn om u te woord te staan. Verder zullen wij op gezette tijden een 5 tot 10 minuten durende demo laten zien over onderwerpen op het gebied van Cyber Security.

Innovatie in het DNA van uw organisatie

Vernieuwing door maatwerk. Binnen onze organisatie werken circa 250 professionals die altijd op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen en met u kunnen sparren over innovatie, vernieuwing en verduurzaming. Samen willen wij uw organisatie klaar maken voor de toekomst. We integreren innovatie in het DNA van uw organisatie.

Wij zijn er voordat je ons nodig hebt

Elke succesvolle business of organisatie komt voort uit hard werken en toewijding. U moet uzelf kunnen focussen op uw onderneming, uw doelstellingen, uw visie en hoe u die wilt realiseren. Op de slimste manier, zonder problemen of omwegen. Juist dan kan Koenen en Co uitkomst bieden. Wij willen onze klanten namelijk altijd een stap voor zijn, om ze zo optimaal te kunnen ondersteunen met wat ze nodig hebben voor hun bedrijfsvoering.

Limburg Leads in het MECC Maastricht

20 & 21 oktober 2021 | MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht

We kijken uit naar uw bezoek! Meld u vandaag nog aan via deze link.

Deel in uw netwerk