NL Leert door Subsidie per 1 december 2020 beschikbaar

Wij zijn er, voordat u ons nodig heeft! Daarom willen we u graag wijzen op een aantrekkelijke subsidieregeling, namelijk NL Leert door. Met deze subsidie kunt u of uw medewerkers een ontwikkel- en/of loopbaantraject volgen bij Koenen en Co voor slechts € 195 (marktwaarde € 895) per deelnemer. 

NL Leert door, u (en uw personeel) toch ook?

Het traject geeft inzicht in uw personele kapitaal! U krijgt inzicht in energiegevers en in wat energie kost. Middels een arbeidsmarktscan en drijfverentest, opgevolgd door drie coaching sessies gaat u of uw personeel aan de slag met het vormen van een eigen ontwikkelplan. Deze individuele plannen bespreken wij met u als werkgever en zijn een mooie basis voor de verbetering van individuele en/of teamprestaties.  Dit levert voor uw organisatie een positieve bijdrage aan de verhoging van het rendement, maar stimuleert ook de (externe) mobiliteit.

Voor wie?

Interessant is deze subsidie zeker voor bedrijven die gebruik maken van de NOW 2.0 en/of NOW 3.0,  zij voldoen direct aan de inspanningsverplichting. Maar, zeker is dit ook een mooie kans voor bedrijven waar het thema ontwikkelen en groei toch speelt! De NL Leert door subsidie is beschikbaar voor iedereen tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt.

Klinkt goed, toch! Wees snel met aanmelden, want op is op! In totaal zijn er 50.000 trajecten per 1 december beschikbaar, de verwachting is dat deze vrij snel vergeven zijn.

Hoe ziet een traject er globaal uit?

Voorafgaand aan de individuele trajecten zal er een overleg met u als opdrachtgever plaatsvinden. Doel hiervan is om aan te sluiten bij uw organisatie doelstellingen. De drijfverentest wordt gebruikt als uitgangspunt voor het ontwikkeltraject en geeft inzicht in krachten, uitdagingen en energieniveaus. De arbeidsmarktscan geeft de waarde weer in de huidige arbeidsmarkt. In de coaching sessies (in totaal vier uur verdeeld over drie momenten) gaat de deelnemer vervolgens aan de slag met het bespreken van uitdagingen en het maken van een ontwikkel- en.of loopbaanplan.

Meld u zo snel mogelijk aan bij Koenen en Co

Interessant of meer info? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Niels en of Paul! U kunt ook het formulier op deze pagina invullen. Zij geven u nadere toelichting en/of vragen u om de benodigde informatie voor een succesvolle registratie van de deelnemers van uw organisatie.

    Deel in uw netwerk