Per 1 januari 2021 treedt Ralph Bouwens als partner toe bij Koenen en Co.

 

Korte kennismaking

Ralph is in 2011 afgestudeerd als accountant aan de Universiteit van Maastricht. Daarna heeft hij de opleiding tot Register Accountant succesvol afgerond. Ralph is sinds 2018 werkzaam bij Koenen en Co en geeft als manager Accountancy van de vestiging in Maastricht leiding aan het team van accountants. Binnen Koenen en Co is Ralph een vaak opgezochte sparringpartner voor zowel klanten als het team waar hij leiding aan geeft. Zijn drijfveer is duidelijk: Ralph wil ondernemers proactief kunnen adviseren, maar ook het maximale uit mensen halen, individueel en zeker ook als team.

Ralph is actief in diverse business clubs en netwerken, waaronder Plexon. Hij is daarnaast lid van de werkveldcommissie van de opleiding accountancy en bedrijfseconomie van Zuyd Hogeschool.

Ralph is 33 jaar en woont samen met zijn vriendin in Eijsden. In zijn jeugd was Ralph een talentvolle wielrenner. Uiteindelijk heeft Ralph voor een maatschappelijk carrière gekozen. Naast het wielrennen, dat hij nog steeds op een lager niveau doet, loopt Ralph ook graag een rondje hard.

Partnerrol bij Koenen en Co

Vanaf zijn indiensttreding in 2018 heeft Ralph zich voorbereid op de rol als partner van
Koenen en Co. Na de toetreding van Ralph op 1 januari 2021 beschikt Koenen en Co over 11 partners. Ralph zal zich in zijn nieuwe rol als partner blijven focussen op de klant. Als manager Accountancy ondersteunt hij onze klanten en medewerkers om iedere dag weer succesvol te ondernemen en het beste uit zichzelf te halen.

Deel in uw netwerk