Samenwerking tussen Koenen en Co en Fitale

Samenwerking Koenen en Co & Fitale voor de HR-Organisatiescan

Koenen en Co had de behoefte om een kwalitatieve en online scan aan te bieden richting haar klanten welke resulteerde in een vertaling naar de praktijk. De HR Organisatiescan moest bijdrage in het “we zijn er voor de klant ons nodig heeft”.

In onze zoektocht zijn wij uitgekomen bij Peter de Hond van Fitale. Onlangs is deze kennismaking tot een samenwerking gekomen (zie ook foto), waarbij vanaf heden Koenen en Co officieel licentiehouder is van de HR Organisatiescan. Waarbij de techniek bij Fitale zit en de uitvoering van de scans bij onze Adviseurs. Voordeel voor u is dat u door een goede techniek efficiënt en effectief tot inzicht komt en direct kunt beschikken over de kennis en kunde om ook het plan van aanpak uit te laten voeren.

HR Organisatiescan in vogelvlucht

De scan geeft inzicht in de kansen en risico’s op het vlak van wet- en regelgeving voor uw organisatie en maakt een foto van de factor mens. We gaan onder andere de arbeidsovereenkomsten, het handboek en Arbo gerelateerde documenten (denk aan de Risico Inventarisatie & Evaluatie) scannen.

De verzuimcijfers analyseren wij, maar ook kijken we naar de leeftijdsopbouw en duurzame inzetbaarheid. Gaat u voor de uitgebreide scan, dan nemen wij ook nog een Medewerker Bevlogenheid Onderzoek af. Dit alles analyseren wij en u ontvangt een online rapportage en een plan van aanpak. Met dit plan in handen is het duidelijk welke koers u kunt varen.

Meer informatie?

Benieuwd naar de vijf redenen om uw organisatie te scannen? Wilt u weten in welke vijf stappen wij inzicht geven in uw kansen & risico’s? Bekijk de HR Organisatiescan brochure op deze pagina!

Webinar Ondernemersjournaal

Wilt u daarnaast (of liever) een mondelinge toelichting krijgen? Schrijf u dan snel in voor ons Webinar Ondernemersjournaal op 1 maart 2021 via deze link. De scan is dan een van de onderwerpen die de revue passeren. Maar, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met Niels Jansen, 088-7747579.

Deel in uw netwerk