Sebastiaan Goorden heeft met succes de opleiding tot Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch (RAB FJ) afgerond en het erkende post-bachelor diploma in ontvangst mogen nemen.

Sebastiaan Goorden is als RAB FJ financieel deskundige met als specialisatie ‘bedrijfsopvolging’. Hij mag de titel Registeradviseur bedrijfsopvolging fiscaal en juridisch voeren en wordt opgenomen in het RAB-register.

Koenen en Co Corporate Finance

Het Corporate Finance team van Koenen en Co breidt zijn kennis steeds verder uit. Naast Sebastiaan Goorden als Register Adviseur Bedrijfsopvolging beschikt de afdeling over twee Register Valuators, te weten Silvano Cergnul en Roy Joppen. Met deze expertise aan boord groeit Koenen en Co Corporate Finance verder als kwalitatief hoogwaardige praktijk voor waardering van bedrijven, koop- en verkoopbegeleiding en financieringsbegeleiding.
Samen met de collega’s van o.a. fiscaal, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en accountancy kunnen we een stevige functie als sparringpartner en adviseur vervullen in diverse trajecten. Of dit nu gaat over de verkoop of aankoop van een onderneming, het waarderen van de onderneming in dit kader of in het kader van een dispuut of Value Based Management, in alle gevallen treden we als totaaladviseur op.

Als u vragen heeft over onze kennis op het gebied van waarderingsvraagstukken, neem dan contact op met Sebastiaan Goorden of Roy Joppen.

Deel in uw netwerk