Aqua Fun B.V. heeft haar aandelen overgedragen aan Sprenkels Zwembaden. Koenen en Co heeft Aqua Fun begeleid gedurende dit overname traject. 

 Sprenkels Zwembaden neemt Aqua Fun over om haar netwerk uit te breiden en haar positie als zwembadbouwer verder te versterken.

Over Sprenkels Zwembaden

Sprenkels Zwembaden is gevestigd in Nijmegen en ruim 25 jaar actief als zwembadbouwer.

Over Aqua Fun

Aqua Fun is gelegen in Maasbree en opgericht door John en Ellen Wilmsen. Aangezien zij toe waren aan een nieuwe uitdaging hebben zij besloten om hun aandelen over te dragen en is Sprenkels de juiste overnamekandidaat gebleken.

Begeleiding door Koenen en Co

John Wilmsen, één van de eigenaren van Aqua Fun over de begeleiding van Koenen en Co: “Wij hebben de begeleiding door Roy Joppen als professioneel en prettig ervaren. Hij is duidelijk zeer ervaren in deze business en brengt rust. Het te doorlopen voortraject werd duidelijk uitgelegd. De verkenning van de mogelijke overnamekandidaten leverde een (in onze ogen) onnoemelijk lange lijst met kandidaten op. Het was duidelijk dat ze bij Koenen en Co hun huiswerk hadden gedaan. Het verkooptraject werd daarna redelijk snel doorlopen en wat uiteindelijk in een deal uitmondde, waar wij heel tevreden mee zijn. Het netwerk van Koenen en Co en de ervaring van Roy hebben zeker bijgedragen aan de snelle verkoop van ons bedrijf.“

Namens Koenen en Co en betrokken teamleden Roy Joppen, Sergej Ludwiczak, Thijs van Rijn en het team danken wij Aqua Fun voor het in ons gestelde vertrouwen.

Meer weten?

Heeft u inhoudelijk vragen over dit traject of aan- of verkoopbegeleiding door Koenen en Co Corporate Finance? Neem geheel vrijblijvend contact op met Roy Joppen, partner Koenen en Co.

Over Koenen en Co Financial Advisory Services

Uw onderneming vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Of het nu gaat om een bedrijfsopvolging, overname, verkoop, financiering, investering of een groeistrategie: een duidelijke strategie en plan voor zowel de ‘harde’ kant (rendement, waarde) als ook de ‘zachte’ kant (ontwikkeling mensen en klantenbinding) vormt de basis voor een succesvol en gezond bedrijf. In zo’n geval is vertrouwd advies en de juiste partij die uw belangen nastreeft goud waard. Wij zien onszelf dan ook echt als een verlengstuk van uw onderneming; de vertrouwde partner waar u op kunt bouwen.

Lees meer over onze businessline Financial Advisory Services.

Wij zijn er, voordat u ons nodig heeft.

Deel in uw netwerk