Thijs van Rijn rondt de post-master opleiding Executive Master of Business Valuation succesvol af

Thijs van Rijn heeft met succes de post-master opleiding Executive Master of Business Valuation aan de TIAS School for Business and Society afgerond en het erkende diploma in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze Master komen alle belangrijke thema’s omtrent het waarderen van ondernemingen aan bod.

Register Valuator

Tevens is Thijs na het behalen van zijn opleiding ingeschreven bij het NiRV en mag hij de titel Register Valuator voeren. Een Register Valuator is een waarderingsdeskundige die doorgaans wordt ingeschakeld voor waarderingsvraagstukken in het kader van koop- en verkooptrajecten van ondernemingen, bedrijfsopvolgingstrajecten, financieringsvraagstukken, value-based management trajecten en disputen tussen aandeelhouders. Het inschakelen van een Register Valuator bij het waarderen van bedrijven wordt steeds vanzelfsprekender.

Koenen en Co Corporate Finance

Het Corporate Finance team van Koenen en Co breidt zijn kennis steeds verder uit. Naast Thijs van Rijn als Register Valuator, beschikt de afdeling over twee andere Register Valuators, te weten Silvano Cergnul en Roy Joppen. Met deze expertise aan boord groeit Koenen en Co Corporate Finance verder als kwalitatief hoogwaardige praktijk voor waardering van bedrijven, koop- en verkoopbegeleiding en financieringsbegeleiding.

Samen met de collega’s van o.a. fiscaal, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en accountancy kunnen we een stevige functie als sparringpartner en adviseur vervullen in diverse trajecten. Of dit nu gaat over de verkoop of aankoop van een onderneming, het waarderen van de onderneming in dit kader of in het kader van een dispuut of Value Based Management, in alle gevallen treden we als totaaladviseur op.

Als u vragen heeft over onze kennis op het gebied van waarderingsvraagstukken, neem dan contact op met Roy Joppen of Thijs van Rijn.

Ing. Roy Joppen MBV RV
Partner en Manager Corporate Finance
E-mail: 
T: +31 6 26 68 47 10

Thijs van Rijn MSc MBV RV
Adviseur Corporate Finance
E-mail:
T: +31 6 53 28 34 22

Deel in uw netwerk