Een vrijblijvende waardebepaling van uw onderneming met de waarderingsscan van Koenen en Co

Inzicht in de waarde van uw organisatie? Koenen en Co heeft een vrijblijvende waardebepaling ontwikkeld. De waardering van uw onderneming kan een bepalende factor zijn voor mogelijke verkoopplannen. Daarnaast kan de waardering ook nuttig zijn als stuurmiddel in het kader van waarde-creatie. Bedrijfswaarderingen kunnen tevens een rol spelen in bedrijfsopvolgingen, de uitkoop van één of meerdere aandeelhouders, disputen tussen aandeelhouders óf vanuit fiscaal perspectief. 

Er zijn verschillende methodes om tot een gedegen waardebepaling van uw onderneming te komen. Eén van de meest gehanteerde waarderingsmethoden is de Discounted Cashlow (DCF)-methode. Bij deze methode wordt de waarde berekend op basis van te verwachten toekomstige vrije kasstromen.

Afgelopen jaar heeft Koenen en Co Corporate Finance een kosteloze waarderingsscan ontwikkeld. Op een relatief eenvoudige manier geeft deze scan een inkijk  in de DCF-methode. Ook geeft de waarderingsscan een indicatie van de waarde van uw onderneming.

Na het invullen van de tool ontvangt u binnen 5 werkdagen een indicatieve waardebepaling. Indien gewenst zal een van onze ervaren verkoop- en overnameadviseurs de waardebepaling verder toelichten. Klik hier voor de waardebepaling op onze website.

*De uitkomst van de indicatieve waardebepaling is puur indicatief en kan enkel worden gebruikt voor interne doeleinden.

Meer weten over de waarderingsscan of de waardebepaling van uw organisatie?

Heeft u inhoudelijke vragen over waardebepalingen, financieringen of aan- of verkoopbegeleiding door Koenen en Co Corporate Finance? Neem geheel vrijblijvend contact op met Roy Joppen of Thijs van Rijn. Of met uw contactpersoon binnen Koenen en Co.

Over Koenen en Co Accountants en Adviseurs

Koenen en Co wil haar klanten altijd een stap voor zijn. Om ze optimaal te kunnen ondersteunen met wat ze nodig hebben voor hun bedrijfsvoering. Dat houdt dus in dat wij er zijn, voordat u ons nodig heeft.

Meer weten? Lees hier meer over ons.

Wij zijn er, voordat u ons nodig heeft.

Deel in uw netwerk