Koenen en Co ondersteunt u graag op het gebied van complexe pensioenvraagstukken. De wetgeving op het gebied van pensioenen verandert constant en u ziet uw pensioenlasten alleen maar toenemen.

Informatieverplichting bij collectief pensioen

Heeft u een collectief pensioen oftewel een vrijwillige bedrijfspensioenregeling voor uw medewerkers? Dan heeft u als werkgever een informatieverplichting. U dient verantwoording af te leggen aan uw werknemers over de voortgang van hun pensioen. U moet dus up to date blijven!

Pensioenscan

We maken het u gemakkelijk. We hebben een pensioenscan ontwikkeld, waarmee we uw collectief pensioen als het ware doorlichten. We checken dan of:

  • Een kostenbesparing mogelijk is
  • De regeling voldoet aan alle verzekeringstechnische, financiële, arbeidsrechtelijke en fiscale vraagstukken van dit moment
  • Er alternatieve regelingen denkbaar zijn

Koenen en Co beschikt over een AFM vergunning. Dat betekent dat onze pensioenadviseurs u, onafhankelijk van welke verzekeraar of bankinstelling dan ook kunnen adviseren.

Informatie en overige pensioenvraagstukken

Wilt u meer weten over collectief pensioen óf heeft u overige pensioenvragen? Bel dan met Margreet Verhaegen-van der Hoek 088 7747533 of één van onze adviseurs. Om gebruik te maken van onze pensioenscan, klik op onderstaande button.

Pensioenscan aanvragen

Margreet Verhaegen-van der Hoek

Margreet Verhaegen-van der Hoek FFP

Pensioenadviseur

Margreet Verhaegen-van der Hoek FFP

Pensioenadviseur

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.