Koenen en Co sluit zich aan bij het NIRPA via collectieve inschrijving van alle salarisprofessionals!

“De wet- en regelgeving van het vakgebied van de salarisadministratie zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Koenen en Co staat voor kwaliteit in alle facetten van de dienstverlening. De certificering betekent een erkenning van de kwaliteiten van onze salarisprofessionals en we borgen op deze manier de permanente ontwikkeling en educatie die nodig is om onze klanten optimaal te blijven adviseren.” Aldus Paul Schreurs, manager salaris service.

Door registratie van de salarismedewerkers geeft Koenen en Co aan de kwaliteitswaarborg van het NIRPA voor salarisprofessionals te ondersteunen en te erkennen. Permanente Educatie van de bij Koenen en Co werkzame salarisprofessionals is bovendien door registratie geborgd.

Paul Schreurs

Paul Schreurs BBA

Manager salaris service

Paul Schreurs BBA

Manager salaris service

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.