Zoals u van ons gewend bent, krijgt u voor het einde van het jaar fiscale eindejaarstips. In deze tips hebben wij zo veel mogelijk rekening gehouden met de plannen van het kabinet voor volgend jaar. Een aantal van deze plannen is echter nog niet definitief, omdat ze nog door de Eerste Kamer moeten worden goedgekeurd. Welke dat zijn kunnen wij u uiteraard vertellen. Veel leesplezier en als u hulp nodig heeft weet u ons te vinden!

Diverse categorieën

We hebben de tips in 7 categorieën ingedeeld. Klik op één van de onderstaande categorieën om de bijbehorende tips te lezen!

  1. Tips voor alle belastingplichtigen
  2. Tips voor ondernemers
  3. Tips voor de ondernemer in de inkomstenbelasting
  4. Tips voor de bv en de dga
  5. Tips voor werkgevers
  6. Tips voor de automobilist
  7. Tips voor woningeigenaren

Bij de samenstelling van de Eindejaarstips 2018 is naar uiterste betrouwbaarheid en zorgvuldigheid gestreefd. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden en de gevolgen hiervan.

Marc Puts

drs. Marc Puts

Manager belastingadvies

drs. Marc Puts

Manager belastingadvies
Harald Boots

mr. Harald Boots

Manager belastingadvies

mr. Harald Boots

Manager belastingadvies

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.