Per 1 januari 2020 treedt Harold Hees als partner toe bij Koenen en Co.

Korte kennismaking

Harold studeert in 2003 af aan de HEAO waarna hij direct bij Koenen en Co aan de slag gaat als assistent-accountant. Hij rondt vervolgens de opleiding voor  registeraccountant succesvol af en sinds die tijd fungeert hij als sparring partner voor ondernemers. Zijn drijfveer is duidelijk: vanuit kwaliteitsbesef altijd en overal streven naar maximaal resultaat voor zijn klant. 
Sinds 2010 vervult Harold de rol van extern accountant binnen de controlepraktijk en treedt in 2019 ook toe tot het bestuur van deze controlepraktijk: Koenen en Co Audit & Assurance B.V. 
Harold is actief in de diverse business clubs en netwerken. Zo is hij lid van JCI Swentibold. 

Harold is getrouwd en heeft 2 dochters. Als gezin worden er regelmatig diverse uitstapjes gemaakt. Harold gaat geregeld een rondje hardlopen. Maar zeker ook het samen zwemmen met zijn dochters geeft hem veel energie.

Harold als partner

In de afgelopen jaren heeft Harold zich voorbereid als partner bij Koenen en Co. Als partner blijft Harold zich focussen op de klant. Samen met de professionals van Koenen en Co ondersteunt hij zijn klanten. Dit stelt de klant in staat om het maximale uit zijn organisatie te halen.
Na de toetreding op 1 januari 2020 beschikt Koenen en Co over 11 partners.

Harold Hees

Harold Hees MSc RA

Accountant

Harold Hees MSc RA

Accountant
Nico van Knippenberg

mr. Nico van Knippenberg

Partner, Bestuursvoorzitter

mr. Nico van Knippenberg

Partner, Bestuursvoorzitter

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.