Gedurende het jaar zien wij dat ondernemers bepaalde pieken en dalen kennen in de behoefte aan (werk)kapitaal. Soms voorzien ondernemers dit op voorhand, soms komen ondernemers hier (te) laat achter. Wij kunnen u helpen om verrassingen te voorkomen en uw kapitaalbehoefte continue te monitoren. Vervolgens kunnen wij samen met u tijdig op additionele behoeftes anticiperen.

Financieel voorbereid op zomervakantie

De vakanties staan voor de deur of zijn inmiddels gestart. Ondernemers en medewerkers gaan genieten van hun welverdiende vakantie en zijn in die periode wellicht minder productief. De vaste uitgaven daarentegen lopen door. Na de vakanties zullen projecten en handel moeten worden opgestart. Vaak vergt deze opstart een investering in werkkapitaal, kosten gaan immers voor baten. Wij kunnen u helpen om de behoefte aan (on)verwacht benodigd (werk)kapitaal in te vullen, op korte termijn (soms zelfs binnen 24 uur).

Alles op een rijtje

Onze Corporate Finance adviseurs kunnen u bijstaan in het aantrekken van werkkapitaal financiering. We zetten hiervoor de volgende stappen voor u op een rijtje zodat u een duidelijk overzicht krijgt:

  • We bepalen samen met u uw kredietbehoefte
  • We bepalen welke financiers op welke termijn deze behoefte kunnen invullen
  • Samen met u verzamelen we alle gegevens voor een kredietaanvraag, zodat we alle gegevens in één keer kunnen aanleveren
  • We dienen de aanvraag in en overleggen met financiers
  • Wij zorgen dat de financiers die kortstondig werkkapitaal aanbieden binnen 1 á 2 dagen na het indienen van de aanvraag uitsluitsel geven
  • Wij vergelijken de aanbiedingen van financiers die langlopende leningen verstrekken voor u en begeleiden u bij uw keuze

Wilt u dat wij samen met u uw kredietbehoefte in kaart brengen of een kredietbehoefte oplossen? Neem dan contact met ons op!

Sebastiaan Goorden

Sebastiaan Goorden MSc AA

Adviseur corporate finance

Sebastiaan Goorden MSc AA

Adviseur corporate finance

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.