Café-restaurant Basilica Maastricht is overgenomen door Tom Hamaekers, eigenaar van Café Van Bommel. Per 1 januari 2020 is Tom Hamaekers eigenaar van Café Van Bommel en van Basilica Maastricht.

Twee horecazaken

Café Van Bommel is gelegen in de Platielstraat in hartje Maastricht en staat bekend om de goede sfeer, correcte bediening, top muziek, gezelligheid en dynamiek. Eind dit jaar viert Café Van Bommel het 25-jarig bestaansfeest en is al deze tijd een begrip in uitgaand Maastricht. Maar dat is voor eigenaar Tom Hamaekers allerminst een reden om het rustiger aan te doen. Beide zoons van Tom zitten op de hotelschool en hij wil straks aan hen een horecazaak overdoen. Na een poging om een andere horecazaak over te nemen richtte Tom zijn pijlen op Basilica Maastricht.

Basilica Maastricht

Café-restaurant Basilica Maastricht is gelegen op de hoek van het Vrijthof en is een ontmoetingsplek voor zowel borrel, diner als uitgaan. In 2011 werd Basilica opgericht door Oscar Mans. Het Basilica-concept is prima volgens Hamaekers. In de toekomst wil hij dit meer gaan finetunen. Zoals meer activiteit in het bovenzaaltje en besloten avonden organiseren.
Oscar Mans heeft nog 2 horecazaken in Maastricht: eetcafé De Sjans op Sint-Pieter en restaurant Bonne-Femme op de Graanmarkt.

Begeleiding overname door Koenen en Co

Tom Hamaekers werd bij dit overnametraject begeleid door Corporate Finance adviseur Silvano Cergnul en adviseur Jeffrey Dassen.

Silvano Cergnul

drs. Silvano Cergnul MBV RV

Adviseur corporate finance

drs. Silvano Cergnul MBV RV

Adviseur corporate finance

Jeffrey Dassen AA

Adviseur

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.