SEP Peeters Uitzendorganisatie uit Oirlo neemt per 14 juni de volledige operatie van branchegenoot Techwork B.V. uit Venlo over. SEP Peeters zet met deze overname in op verdere groei in de markt voor internationale arbeidsbemiddeling.

Overname met meerdere doelen

‘We bundelen onze krachten door deze samenvoeging,’ aldus Theo Peeters. ‘We willen sterker worden in de sourcing van internationaal personeel. Daarnaast professionaliseren we de dagelijkse operatie in onze back-office.’ SEP Peeters verwacht door de overname nog beter in staat te zijn klanten te voorzien van hoogwaardige flexibele arbeid. Roy Joppen corporate finance adviseur: 'De kantooroperatie van beide bedrijven wordt op korte termijn samengevoegd in de bestaande kantoorfaciliteit van SEP Peeters in Oirlo. Uiteraard blijft de handelsnaam SEP Peeters actief en Theo Peeters blijft bij de organisatie betrokken.'

Fullservice ondersteuning

Ruud Janssen, suczesmanager en partner van Koenen en Co: ‘We hebben in deze transactie Theo met een veelzijdig klantteam ondersteund. Naast de corporate finance adviseurs, bestond het team uit accountants, belastingadviseurs en juristen gespecialiseerd in arbeids- en ondernemingsrecht.’ Roy Joppen, corporate finance adviseur en partner van Koenen en Co vervolgt: In deze transactie hebben we de industriële holding FIELDS Group betrokken die ingestapt is als aandeelhouder.’ Theo vult nog aan: ‘We willen groeien en door onze ambitie sluit ik verdere overnames niet uit.’

Op de foto van links naar rechts: Ruud Janssen (suczesmanager en partner Koenen en Co), Theo Peeters (eigenaar SEP Peeters Uitzendorganisatie Nederland) en Roy Joppen (Corporate Finance adviseur en partner Koenen en Co)

mr. Ruud Janssen

Partner
Roy Joppen

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.