Rene van Noort, eigenaar van drie Olympia vestigingen in Den Haag, Gouda en Zoetermeer, verkoopt zijn aandelen van de drie vestigingen.

Olympia Nederland wordt de nieuwe eigenaar van de drie vestigingen. Olympia is sinds 1998 actief als franchiseformule in de uitzendbranche en behoort tot de grotere uitzendbureaus van Nederland. Ondernemers die lokaal geworteld zijn, leiden de vestigingen. Olympia staat bekend vanwege de bemiddeling in alle soorten werk, van administratief tot medisch gebied.

Roy Joppen en Bart Kranen van Koenen en Co hebben Rene van Noort begeleidt in dit verkooptraject. ‘We kijken terug op een geslaagd overnametraject waarin Koenen en Co mijn belangen goed heeft behartigd’, aldus Rene van Noort. Indien er inhoudelijke vragen zijn over dit traject of over de diensten van Koenen en Co, kan er contact opgenomen worden met Roy of Bart.
 

Roy Joppen

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

drs. Bart Kranen RA

Partner

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.