Gijs de Bruijn, tot vorige maand nog werknemer van Electroworld Wim van den Broek, neemt de aandelen van Electroworld Wim van den Broek over. 

Medewerker komt aan het roer

Wim van den Broek vindt een geschikte opvolger binnen zijn eigen onderneming. Na 40 jaar de onderneming geleid te hebben, werd het tijd om het stokje over te dragen. De onderneming wordt voortgezet door Gijs de Bruijn, die reeds geruime tijd werkzaam is binnen de onderneming.

Electroworld Wim van den Broek, onderdeel uitmakend van één van de grootste franchiseformules van Nederland, heeft een breed assortiment aan elektronica en biedt tevens diensten als reparatie en onderhoud aan. 

Gijs de Bruijn en Wim van den Broek
Gijs de Bruijn (l) en Wim van den Broek (r)

Klanten ook zeer tevreden

Wim: ‘Mijn vrouw Marij en ik zijn blij met de oplossing die we samen met Roy Joppen van Koenen en Co gevonden hebben met de voortzetting van ons bedrijf. De overname door Gijs is ook bij de klanten zeer goed ontvangen. Het geeft de klant extra zekerheid voor de aankopen in het verleden en voor de toekomst.’

Roy Joppen van Koenen en Co Corporate Finance heeft Wim van den Broek tijdens het verkooptraject ondersteund. 
Heeft u inhoudelijke vragen over dit traject door Koenen en Co, neem dan contact op met Roy.

Roy Joppen

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.