John Stroeken, tot vorige maand commercieel directeur van Welling Autobedrijven, heeft de aandelen overgenomen van Kessels Automobielen in Maastricht.

Nieuwe eigenaar Kessels Automobielen

Kessels Automobielen, gevestigd in het centrum van Maastricht, staat bekend als service-partner voor BMW en Mini voor Zuid-Limburg. Daarnaast heeft Kessels zich gespecialiseerd in service en levering van Jaguar en Land Rover. Huub Kessels: ‘Ik denk al een tijdje na over de toekomst van mijn bedrijf. Vanuit mijn organisatie was er helaas geen kandidaat die het bedrijf wilde overnemen.’ John Stroeken: ‘Ik kwam met Huub in contact via Roy Joppen, die mij attendeerde op de overnamemogelijkheden van Kessels. Kessels Automobielen is een begrip in Zuid-Limburg en de kans om een dergelijk bedrijf met 15 medewerkers over te nemen, moet je met beide handen pakken.’ 

Ondernemerschap

‘De hang naar eigen ondernemerschap en dan ook nog eens in het premium segment, was voor mij de reden om deze stap te zetten,’ verklaart John Stroeken, die daarmee terugkeert in zijn oude vertrouwde business met BMW. Roy Joppen: ‘John was de perfecte match. Een overname is een intensief traject, waarbij het vooral gaat om de klik tussen de ondernemer die afstand doet van zijn levenswerk en de toekomstige eigenaar.’ Huub vult aan: ‘Ik blijf gewoon in dienst bij Kessels Automobielen. John en ik gaan samen de directie voeren en het bedrijf klaarmaken voor de toekomst.’ 

Roy Joppen

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.