Droste-Bejah Beheermaatschappij B.V. heeft per 1 juli Roof Safety Systems B.V. overgenomen. Koenen en Co heeft in dit traject Roof Safety Systems B.V. begeleid.

Bundeling van krachten

Roof Safety Systems B.V. ontwikkelt veiligheidssystemen voor hellende en platte daken en speciale producten op aanvraag. Droste-Bejah Beheermaatschappij B.V. was voorheen een producent van de veiligheidssystemen van Roof Safety Systems B.V. en zij zullen met deze overname nu overgaan tot een verbreding van de werkzaamheden door nu ook de logistiek en de verkoop van de veiligheidssystemen voor haar rekening te nemen. 

CF
(van links naar rechts: Roy Joppen, Eddy Droste, Jan Bakker en Rob Verweij)

 
Dit traject is ondersteund door Rob Verweij en Roy Joppen. Heeft u inhoudelijke vragen over dit traject door Koenen en Co, neem dan contact op met Rob of Roy.
 

Roy Joppen

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

Rob Verweij AA

Accountant

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.