Het Venlose Gipmans Groep, een van de grotere groenteplantenkwekerijen van Nederland, heeft recentelijk Schreurs Plantenkwekerij uit Sevenum overgenomen.

Schreurs Plantenkwekerij verder onder de vlag van Gipmans Groep

Schreurs Plantenkwekerij uit Sevenum kweekt voornamelijk zaad op tot groenteplantjes voor vollegrondstelers in de regio en Duitsland. Omdat Twan Schreurs geen directe opvolging had, kwam begin 2019 Gipmans Groep in beeld. Zowel Schreurs Plantenkwekerij en Gipmans Groep hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. De overname past in het toekomstbeeld van beide partijen en denken veel van elkaar te kunnen leren. Plantenkwekerij Schreurs zal de komende jaren vooralsnog zelfstandig blijven opereren.

Gipmans Groep

De activiteiten van het internationaal opererende Gipmans Groep bestaan uit het kweken van groenteplantjes voor de teelt in de openlucht en glastuinbouw en de teelt van verse kruiden. Beide bedrijfskarakters vullen elkaar goed aan menen beide ondernemers.

Aanvullende informatie

Dit traject is begeleid door Nico van Knippenberg. Heeft u inhoudelijke vragen over dit traject door Koenen en Co, neem dan contact op met Nico van Knippenberg.

Nico van Knippenberg

mr. Nico van Knippenberg

Partner, Bestuursvoorzitter

mr. Nico van Knippenberg

Partner, Bestuursvoorzitter

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.