Op het Broek Uitvaartverzorging neemt per 1 oktober Willems Uitvaartverzorging met uitvaartcentra in Roermond en St. Odiliënberg over.

Ambitie om werkgebied te vergroten

Op het Broek Uitvaartverzorging, van oorsprong een Roermonds familiebedrijf, bestaat dit jaar 115 jaar. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Dagelijks staan Patrick en Nathaly Op het Broek samen met hun medewerkers klaar om families te ondersteunen bij het afscheid van hun dierbare. Patrick: ‘We liepen al een aantal jaren rond met plannen om ons werkgebied te vergroten. Door de overname van familiebedrijf Willems Uitvaartverzorging met uitvaart-centra in Roermond en St. Odiliënberg kunnen we, naast onze uitvaartcentra in Heel en Buggenum, ook in de regio Roerdalen en Roermond onze diensten optimaal inzetten.’

Overname is ontzorgen

Patrick en Nathaly hebben zich bij deze overname laten begeleiden door suczesmanager Ed Vervoort en corporate finance adviseur Roy Joppen. Ed: ‘Naast financiële vraagstukken heeft een ondernemer ook strategische plannen. We begeleiden ondernemers in het waarmaken van hun ondernemersdromen door deze te vertalen naar een concreet plan van aanpak.’ Roy vult aan: ‘Op het Broek had al lange tijd plannen om hun werkgebied te vergroten en naast autonome groei wilden zij de mogelijkheid van een overname verder onderzoeken. We hebben vervolgens een aantal mogelijke organisaties geselecteerd en aan Op het Broek voorgesteld. Met Willems zijn we vervolgens het traject ingegaan.’ Patrick vervolgt: ‘Bij een overname spelen vele facetten een rol. Naast het regelen van de juiste financiering, spelen er ook zaken op het gebied van onder andere arbeids- en  ondernemingsrecht.’ Nathaly: ‘En dat is het voordeel van Koenen en Co. Ze zijn full service, hebben alle disciplines onder een dak, waardoor ze snel kunnen schakelen met diverse specialisten. Los van alle kennis, bestaat er net als bij ons ook bij Koenen en Co geen 9-tot-5 mentaliteit. We kijken terug op een geslaagd traject waarbij we door de adviseurs van Koenen en Co geheel ontzorgd zijn, net zoals wij dat ook in ons vak doen.’

Roy Joppen

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

Ed Vervoort AA

Suczesmanager

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.